(P) Santorini, insula iubirii!

Sunt sute de motive pentru care te vei îndrăgosti iremediabil de frumoasa destinație din Grecia. Pentru apusul ireal care îmbracă fiecare clădire în straie de sărbătoare, pentru plajele vulcanice scăldate de cele mai cristaline ape, pentru liniște și obiceiuri, dar mai ales pentru spectacolul oferit de natură. Santorini este insula care atrage precum un magnet inimile tuturor boemilor.

http://www.dreamstime.com/-image15192917

Un paradis insular de văzut o dată în viață

Construcțiile vopsite în alb strălucitor, cu ferestre și obloane albastre cocoțate pe coline stâncoase născute din apa mării sunt simbolurile insulei. Oriunde te uiți cu ochii, zărești bijuterii arhitecturale lucrate cu multă migală și atenție la detalii, iar în fiecare moment ai impresia că năvălești în apa de un albastru precum cerul. Natura pare că pictează în nuanțe pastel fiecare colțișor al insulei, iar atmosfera este atât de romantică…

Santorini este destinația aleasă în special de către tinerii îndrăgostiți, de boemii și artiștii veniți să își caute inspirația în nopțile cu lună plină, sau pe străduțele în pantă care te conduc spre paradis.

Un film romantic în aer liber

Santorini nu înseamnă numai apusuri de soare și clădiri emblematice, insula este echivalentul vacanțelor perfecte, al trăirilor intense și al experiențelor unice. Pe plaja Kamari te poți bucura de filmul tău de dragoste favorit în… aer liber. Open Air Cinema este unul dinte cele mai renumite locuri din Santorini. În timp ce asculți valurile mării, iar briza sărată îți îmbată simțurile, poți intra direct în pielea personajelor preferate.

Oia, locul unde se vede cel mai bine apusul

Micuțul orășel este o adevărată încântare pentru turiștii pasionați de fotografii… Se spune că în Oia poți admira în tihnă cel mai frumos apus de soare din lume. Dacă orele amiezii te găsesc pe străzile pavate cu piatră cubică, nu îți face nici un fel de problemă, pentru că oriunde te-ai afla vei fi surprins de culorile aprinse ale astrului care se pierde în azuriul intens al mării.

de Mădălina Isar

Sejur Santorini 

Hotel Drossos 3*- de la 314 euro/persoană, 7 nopți de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, asistență turistică. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/226332.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber