(P) Reduceri de până la 60% în Săptămâna Plăpumilor și Saltelelor, la Jysk

În perioada 9 și 15 noiembrie, beneficiezi de reduceri de până la 60% la toată gama de saltele și plăpumi, în magazinele Jysk. 

Profită de oferta magazinelor Jysk și achiziționează-ți salteaua sau plapuma potrivită nevoilor tale. Aici, găsești o varietate de saltele din spumă cu memorie, cu arcuri, pentru copii, saltele superioare și protecții de saltea, dar și plăpumi cu diferite grade de izolare: răcoroase, călduroase și foarte călduroase.

Pentru că suntem în pragul sezonului rece, își oferim câteva informații utile care cu siguranță îți vor fi mai mult decât utile atunci când te vei hotărî să-ți achiziționezi o plapumă. În galeria foto de mai jos, ai câteva dintre modelele de plăpumi disponibile în magazinele Jysk.

Recomandări pentru alegerea plăpumii potrivite nevoilor tale

  • Alege o plapumă cu 20-30 cm mai lungă decât înălțimea persoanei care o va folosi
  • Atunci când alegi gradul de izolare al plăpumii, ține cont de temperatura pe care o preferi atunci când dormi. Unii oameni preferă să aibă un dormitor mai călduros, alții mai răcoros.
  • Plăpumile cu umplutură naturală (pene sau fulgi de rață sau gâscă, mătase, bumbac sau lână) oferă cea mai bună izolare termică și sunt mai confortabile. Plăpumile cu umplutură sintetică au avantajul că pot înlătura eficient umiditatea și o pot îndepărta de corp. Acestea din urmă sunt mai grele și mai voluminoase decât cele din prima categorie. Reține, însă, că greutatea în sine nu este un indicator al gradului de căldură pe care îl oferă plapuma.
  • Materialul din care este realizată țesătura exterioară a plăpumii trebuie să fie de calitate, din bumbac, poliester sau dintr-un amestec între cele două materiale. Un material de calitate împiedică ieșirea umpluturii prin cusături.
  • Alege o plapumă antialergică dacă ai alergie la acarieni. Acarienii se adună în umplutura naturală, deci cea mai potrivită nevoilor tale ar fi o plapumă cu umplutură sintetică. Totodată, în magazinele Jysk vei găsi și plăpumi antialergice. Acestea sunt supuse unui tratament care previne apariția acarienilor și îi împiedică să pătrundă prin țesătura plăpumii sau să se reproducă. O plapumă antialergică trebuie spălată de maximum două ori pe an, în timp ce o plapumă cu umplutură naturală sau sintetică poate fi spălata de 5-6 ori anual. tratată astfel poate fi spălată
  • Alege plapuma în funcție de temperatura pe care o preferi în casă. Dacă reușești să păstrezi o temperatură constantă tot timpul anului, atunci poți folosi aceeași plapumă, indiferent de sezon. Dacă temperatura din locuința ta variază de la sezon la sezon, achiziționează-ți o
    plapumă de vară, răcoroasă, și una de iarnă, călduroasă sau foarte călduroasă.

Lanțul de magazine Jysk îți pune la dispoziție articole de calitate superioară, care să-ți asigure un somn confortabil. Ai la dispoziție 6 zile în care să profiți de oferta de preț. În plus, poți testa produsele în magazine.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse