(P) Realizeaza “turul luminitelor de Craciun”, cu ajutorul serviciilor de inchirieri auto din Bucuresti

(P) Realizeaza “turul luminitelor de Craciun”, cu ajutorul serviciilor de inchirieri auto din Bucuresti

Iluminatul public de Craciun s-a aprins in Bucuresti joi, 29 noiembrie, in weekendul dinaintea Sfantului Andrei si a Zilei Nationale a Romaniei si cu aproape o luna inaintea sarbatorilor de iarna. In total, peste 10 milioane de beculete de tip LED impodobesc 72 de bulevarde, piete si intersectii din Bucuresti, totalizand 40 de kilometri. 

Pe langa beculete, orasul a fost decorat si cu 9.300 de elemente luminoase, dintre care 4.000 sunt tridimensionale, si 2.200 de figurine care depasesc 2,5 metri inaltime. Tema luminitelor din acest an este “Euro 2020 – Bucuresti, oras gazda”, intrucat Arena Nationala va gazdui patru meciuri de la cea mai importanta competitie fotbalistica de pe continent.

Daca si tu iti doresti sa admiri beculetele de pe principalele artere din Capitala, iti recomandam sa apelezi la serviciile de inchirieri auto Bucuresti FocusRent.ro

La bordul unei masini din clasa economy, luxury, SUV sau chiar un microbuz cu 8+1 locuri, vei putea ajunge rapid dintr-un colt in altul al Bucurestiului si vei putea admira toate decoratiunile originale. “Am amplasat in Capitala 618 mingi de fotbal, 235 de panouri cu inscriptia Euro 2020, 140 de trofee si 33 de fotbalisti de mari dimensiuni, in echipamentele tarilor pe care le reprezinta”, anunta Primaria Capitalei, intr-un comunicat remis presei.

Daca alegi compania de inchirieri auto din Bucuresti FocusRent.ro, vei avea de ales intre 14 modele de masini, de la Dacia Logan la Volkswagen Passat si de la Audi A4 la BMW X5. Acestea sunt mai noi de 5 ani, au toate reviziile tehnice la zi si sunt supuse unei inspectii temeinice inainte de a-ti fi inmanate. 

Autoturismele iti vor fi livrate in maximum 3 ore de la momentul rezervarii, intr-un loc decis de comun acord, iar pretul lor include toate taxele si asigurarile auto necesare deplasarii (RCA, full CASCO, rovinieta).

Iti surade ideea noastra de a face “turul beculetelor” la bordul unei masini obtinute prin inchirieri auto in Bucuresti? In acest caz, este momentul sa afli care sunt principalele locuri unde poti admira iluminatul stradal de Craciun de anul acesta din Capitala. 

Este vorba despre Piata Universitatii si Piata Romana, bulevardul Magheru, Balcescu, Lascar Catargiu, Kogalniceanu, Regina Elisabeta, Piata Victoriei, Calea Victoriei, bulevardul Aviatorilor, Kiseleff, Arcul de Triumf, Piata Charles de Gaulle si Piata Presei Libere.

Totodata, cu ajutorul acestei companii de inchirieri auto din Bucuresti, vei putea admira si luminitele de la intrarea in Capitala pe bulevardele Pipera, Colentina, Pantelimon, Giurgiului, Oltenitei, Berceni si Alexandrei, dar si catre A1, A2 si A3. 

De asemenea, toate intrarile in Centrul Vechi, dar si principalele intersectii din Bucuresti sunt decorate: Bratianu / Coposu, Cantemir / Sincai, Oltenitei / Brancoveanu, Rahova / Progresului, Timisoara / Brasov, Iuliu Maniu / Lujerului si Timisoara / Vasile Milea.

Serviciile de inchirieri auto din Bucuresti oferite de aceasta companie iti asigura transparenta totala in ceea ce priveste preturile, promptitudine in preluarea rezervarilor si garantia sigurantei si a confortului maxim al tau si al pasagerilor. 

Totodata, aceasta companie de inchirieri auto din Bucuresti iti ofera masini dotate cu anvelope de iarna, dar si o gama larga de servicii optionale, de la GPS si scaun pentru copil, la sofer personal.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse