(P) Lipsit de inspirație pentru 8 Martie? Iată ce și-ar putea dori!

S-a plictisit să primească flori sau produse cosmetice? Are șifonierul plin de haine pe care nici nu apucă să le poarte, iar pantofarul stă să dea pe afară de încălțămintea ei? Chiar și măsuța de machiaj a ajuns la un grad al ocupării maxim, iar de parfumuri nici nu poate fi vorba, pentru că are prea multe? Cu siguranță iubita ta așteaptă să fie răsfățată, că doar așa începe fiecare primăvară, cu sărbătoarea cea mai iubită de către femei. Dar anul acesta, mai mult ca oricând, ești într-un impas în a alege un cadou unic pentru prezența feminină din viața ta? Ai ajuns unde trebuie, pentru că am intuit nesiguranța ta și am pregătit câteva idei de surprize pe care i le poți face de 8 Martie, ca să se simtă în centrul atenției. Iată cu ce o poți surprinde cu adevărat!

Un gadget care să îi facă viața mai ușoară

O știi preocupată mereu de ședințele la care trebuie să ia parte? Îi cunoști programul și vrei să îi ușurezi ambiția de a nu lipsi de la nicio întâlnire? Vrea și o cameră performantă, cu care să poată surprinde momente din ziua ei? Sau poate îi place să își facă cumpărăturile online, în pauza de masă de la serviciu? Atunci cel mai potrivit cadou pentru ea ar fi un telefon nou cu care să poată comunica mai ușor, dar care să îi țină și o agendă bine pusă la punct. Acest gadget va deveni cel mai bun prieten al ei, dar și un asistent personal, de care se va folosi atunci când simte că are prea multe de făcut. Un Huawei P10 este unul dintre cele mai inspirate cadouri pentru acest 8 Martie, fiind un telefon de ultimă generație, adaptat nevoilor actuale și foarte intuitiv.

O deconectare de la viața cotidiană

Cine nu e încântat de ideea că, pentru câteva zile, va alunga rutina și se va bucura de o excursie într-un loc cald? Pentru următoarea perioadă, un sejur în Egipt ar fi cea mai bună idee de cadou pentru 8 Martie, dacă știi că îi plac ieșirile și iubește experiențele noi! Poți alege ca data plecării să fie mai curând sau în plin sezon, în funcție de zilele libere unde vă puteți sincroniza. Egiptul vă va ajuta să vă întoarceți în timp, vizitând obiectivele sale turistice, vă va încânta cu o istorie veche de mii de ani, și vă va răsfăța cu bucătăria sa impresionantă. Excursiile de o zi cu cămila sau o sesiune de scuba diving ar fi doar două dintre activitățile cu care vă puteți condimenta vacanța următoare.

O schimbare de look

Orice femeie se străduiește să arate impecabil oriunde merge și știi că și iubita ta își rezervă câteva ore pe lună într-un salon de cosmetică. De ce să nu îi faci cadou următoarea vizită la coafor, dacă știi că își dorește să fie mereu în trenduri chiar și atunci când vine vorba de frizură? Specialiștii din cadrul salonului o pot sfătui să aleagă cea mai potrivită culoare și tunsoare în funcție de forma feței, de culoarea tenului și de activitatea ei zilnică. Cu ajutorul lor, ea va străluci de frumusețe și energie, la gândul că are o nouă coafură care să îi pună în valoare trăsăturile de care te-ai îndrăgostit.

Dacă mai sunt destule zile până la următoarea leafă și ai nevoie de puțin ajutor, îi poți cumpăra unul din cadourile sugerate mai sus cu ajutorul unui credit până la salariu. Astfel, nu vei simți această cheltuială ca pe o povară și vei putea restitui banii treptat, astfel încât să nu ți se pară un efort deosebit. Arată-i cât de mult o iubești și bucurați-vă împreună de experiențe unice!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse