(P) Jaluzelele romane VELUX – adevărate opere de artă pentru ferestrele tale de mansardă


Vezi pozele

Ți s-a întâmplat să îți dorești să dormi mai mult dimineața fără să fii deranjat de razele îndrăznețe ale soarelului sau să vrei să lenevești pe canapea? Dacă nu ai reușit înseamnă că nu ai aflat de jaluzelele romane create special pentru ferestrele tale de mansardă, care îți vor oferi flexibilitatea și versatilitatea de care ai nevoie. 

E bine de știut că lumina naturală este un factor ce contribuie semnificativ la starea de sănătate și bunăstarea noastră, iar ferestrele de mansardă sunt esențiale, fiindcă aceasta schimbă în totalitate decorul întregii mansarde prin jocurile de lumină. Ne dorim o locuință sănătoasă, luminoasă, dar și confortabilă pe timpul verii, o adevărată oază de relaxare. Cu ajutorul jaluzelelor romane, poți filtra lumina într-un mod artistic și te poți bucura de activitățile preferate, în funcție de nevoile tale.

Decorul casei a devenit din ce în ce mai important, iar atunci când ne dorim să investim în decorațiuni de interior, de multe ori nu știm ce să alegem: dacă să optăm pentru stilul clasic „mereu la modă' sau să ne lăsăm purtați de ultimele tendințe din domeniu. Un lucru este cert, indiferent de încăpere, designul de interior va implica atât latura emoțională, cât și cea practică, însă secretul succesului constă în detalii – o bucată de material elegant sau o pată de culoare pot avea un efect extraordinar.

Decorează-ți mansarda inteligent și practic cu jaluzele romane!

Pentru ferestrele de mansardă VELUX, îți stă la dispoziție o colecție de jaluzele romane disponibile în 20 de modele, cu un design deosebit conceput special pentru pasionații de decorațiuni interioare. Realizate din materiale textile care se remarcă prin aerului discret redat de nuanțele naturale, ele vor reuși să ofere armonie și echilibru mansardei tale. De la atenuarea luminii, la transparență și opacitate, până la culorile fiecărui material, jaluzelele romane te ajută să creezi adevărate opere de artă la fereastra de mansardă.

De asemenea, în funcție de preferințe și nevoi, acestea oferă flexibilitate în aranjarea lor pe fereastră – în partea de sus, la mijloc sau în partea de jos, totul pentru a asigura controlul luminii, dar și intimitate. Pliurile diafane și lejeritatea texturilor conferă încăperii un aspect rafinat și original, iar paleta de culori în tonurile naturii asigură o amenajare modernă cu personalitate.

Redecorează de câte ori dorești

Dacă te numeri printe persoanele care au o pasiune pentru decorațiunile interioare și vrei să ții pasul cu tendințele sezonului, jaluzelele romane de la VELUX îți oferă posibilitatea de a-ți redecora casa oricând simți nevoia. Materialele, texturile, modelele au fost concepute, astfel încât să fie tot timpul la modă și să completeze perfect stilul încăperii. Sistemul facil de schimbare a materialului textil îți oferă această libertate de a redecora încăperile de la mansardă, atunci când dorești să transformi designul căminului în doi pași și trei mișcări.

Așadar, dacă ai cumpărat produsul și peste un timp, simți nevoia să faci o schimbare de decor sau stil, află că fiecare material de schimb se vinde separat, iar dacă vrei să încerci ceva nou, este simplu și la îndemână. Le poți cumpăra online de pe veluxshop.ro unde beneficiezi de livrare gratuită. Vezi întreaga colecție de jaluzele romane aici. Spor la decorat!

Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Familie- casa