(P) Isteață sau nătăfleață, felina ta merită un premiu

Cu siguranță, multe dintre noi au acasă un animăluț de companie sau poate chiar mai multe. Fie că e vorba de cățel sau pisică, sunt în aceeași măsură de afectuoși și de fideli.

istet sau nataflet

Multă vreme s-a crezut că inteligența este o însușire specific umană și că animăluțele sunt programate încă de la naștere să adopte anumite comportamente, atitudine care nu ar fi avut nimic de-a face cu inteligența.

Totuși, studii recente au demonstrat că nu este nici pe departe așa și că pisicile sunt extrem de inteligente. Astfel, acestea sunt capabile să observe, să gândească și să memoreze. Ele rețin informațiile timp îndelungat și nu acționează instinctiv niciodată, ci abia după ce au analizat o vreme situația.

Dacă nu te-am convins încă să-ți iei o pisicuță, mai adăugăm câteva argumente:

– Pisicuțele sunt animale foarte curate;

– Se duc singure din primul moment la litieră fără a fi necesară o educare în acest sens;

– Pentru îngrijirea pisicuțelor investești destul de puțin;

– Pisicuțele sunt silențioase, sunt calme, sunt afectuoase, sunt pline de energie pozitivă și își arată necondiționat compasiunea față de stăpâni;

– Torsul lor are numeroase beneficii pentru stăpâni. Astfel, vibrațiile emise în timpul torsului calmează nervii, scad nivelul de stres al stăpânilor, combat dispneea, vindecă oasele și previn crizele de anxietate ale bolnavilor de Alzheimer.

Pentru a-ți răsplăti minunea pufoasă care îți înveselește viața, îți propunem să participi la concursul nostru, „Isteț sau nătăfleț', care-ți va da posibilitatea să-ți transformi pisicuța în vedetă. Tot ce trebuie să faci este să o filmezi, timp de 10 secunde, în timp ce mănâncă, se joacă sau toarce și să share-uiești videoul pe Facebook. Voturile pe care le va strânge o vor ajuta să câștige fie titlul de cea mai isteață', fie pe acela de cea mai nătăfleață' și, pe lângă asta, tratații Felix Party Mix care să-i ajungă un an de zile.

Mult succes!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse