(P) Insula de smarald, paradisul copiilor

Pentru mici și mari, insula Corfu reprezintă un colț de rai. Plajele sale intime, ascunse în golfulețe garnisite cu leandri și palmieri, satele pitorești cu animatori români, resorturile prietenoase cu numeroase facilități și zecile de obiective turistice fac din Corfu una dintre cele mai bune destinații pentru sejururile în familie.

Corfu

Distracţii în Suri Club

Insula grecească Corfu, vizitată de peste un milion de turişti anual, are puterea de a te cuceri iremediabil prin farmecul şi frumuseţile sale naturale, ce te vor face să te întorci cu siguranță și la anul care vine.

Apele cristaline, cu intrare lină în mare şi de mici adâncimi, pe care copiii le vor adora pur şi simplu şi cu greu vor mai vrea să iasă, se îmbină perfect cu plajele întinse cu prundiș sau fin premiate pentru calitate fără seamăn, cu Steagul Albastru.

Plimbările lungi prin plantaţiile dese de măslini şi smochini îţi vor aduce aminte de copilăria fără griji petrecută în natură, pe care mereu ai vrut să i-o oferi şi copilului. În plus, pentru şi mai multă aventură, pentru cei dispuşi la mai mult efort, recomandăm un urcuş pe muntele Pantokrator, cel mai înalt vârf din Corfu, de unde veţi avea parte de vederi fantastice asupra insulei.

„Insula de smarald', ţinut antagonic

Vei observa, în foarte multe regiuni ale insulei, cum supra-dezvoltarea îşi pune amprenta pe centrele staţiunilor, din dorinţa de a le satisface şi nevoilor celor mai pretenţioşi dintre turişti, fără ca aceasta să diminueze din farmecul grecesc.

Restaurante cu tematică internaţională şi magazine elegante, cluburi pe plajă unde se petrece până la ziuă, lumini strălucitoare şi locuri de joacă moderne contrabalansează cu porturile mici de pescuit cu bărci pictate multicolor, taverne cochete pe malul mării, unde localnicii îţi pregătesc din bucatele tradiţionale. Iar după cină încep renumitele seri cu specific grecesc, cu muzică, dansuri şi spart de farfurii.

De altfel, cei mici se vor distra pe cinste şi vor putea îmbrăţişa cultura locală, fără a fi împiedicaţi de bariera lingvistică, prin participarea la popularele „karagiozis', spectacole de păpuşi organizate peste tot pe insulă.

de Geanina Ichim

Sejur Corfu 

SuriClub – Hotel Memento Kassiopi 3*- de la 349 euro/persoană, 7 nopți de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență turistică. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber