(P) Hama aduce în România 4 noi branduri internaționale de top

(P) Hama aduce în România 4 noi branduri internaționale de top

Suntem mândri să anunțăm că portofoliul Hama România a adăugat încă 4 noi branduri în rețeaua de distribuție: Xtorm, Gecko Covers, Njord by Elements și Linq by Elements. Fiecare brand este lider în domeniu, stabilind noul standard în ceea ce privește specificațiile, inovația și designul.

XTORM

ACCESORII DE CĂLĂTORIE DE CALITATE CARE OFERĂ #MOREENERGY

Gama de produse Xtorm include o varietate de încărcătoare (waterproof, alimentare USB-C pentru laptop, etc), stații de curent alternativ, cabluri, încărcătoare solare, huburi de alimentare USB și încărcătoare wireless.

https://www.xtorm.eu/en/

LINQ BY ELEMENTS

LINQ byELEMENTS, un brand premium de conectivitate, ce se bazează pe o tehnologie integrată simplă, cu o compatibilitate perfectă cu produsele dedicate. Actualele hub-uri USB-C sunt în top, având cele mai înalte specificații unificate între toate produsele de pe fiecare port individual, ceea ce le face ușor de utilizat. Fiecare produs are suport pentru încărcare PD TypeC 100W, 4K @ 60Hz HDMI2.0 și USB3.2 pentru cea mai mare viteză de date posibilă în rețea și USB. Anul 2021 va aduce mai multe astfel de produse în portofoliu.

https://linqbyelements.dk/

HUSE GECKO

SPECIALIST ÎN PROTECȚIE ZILNICĂ PENTRU DISPOZITIVE MOBILE

Gecko Covers dispune de o gama variată de huse durabile pentru: laptop, tableta și e-reader, oferind protecție maximă, zi de zi.

https://www.geckocovers.com/en/

NJORD BY ELEMENTS

Njord byELEMENTS, o colecție de accesorii premium exclusiv pentru Apple, realizate din piele de somon islandeză.

Textura naturală a husei oferă și  o senzație  tactilă de neegalat, îmbunătățind conexiunea emoțională a utilizatorului cu dispozitivul.

https://www.njordbyelements.dk/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Timp Liber