(P) Dezinfecteaza locuinta cu cea mai buna si usor de folosit solutie, mopul cu aburi AQUAclean Steam Cleaner de la Dirt Devil

Cu totii ne ingrijim casa, facem curat si dam periodic cu aspiratorul. Insa, tinand cont de nivelul de poluare si praful din orasele mari aceasta rutina nu este de ajuns. Ai nevoie de aparate care pot curata in profunzime, care pot dezinfecta si indeparta nu doar praful, dar si bacteriile.

aspirator wipeout

De asemenea, este important ca pentru curatarea si igienizarea locuintei sa folosesti cele mai bune si performante solutii. In acest fel ii vei proteja pe cei dragi de riscul inghitirii unor bacterii periculoase.

Noi iti recomandam AQUAclean Steam Cleaner de la Dirt Devil, un aparat inedit ce beneficiaza de un sistem inovator de curatare si dezinfectare a suprafetelor, tehnologia cu abur. Aceasta tehnologie permite aburului sa patrunda in cele mai greu accesibile locuri pentru a avea mereu o casa perfect curata. Mai mult, cu ajutorul mopului poti spune adio germenilor si bacteriilor. AQUAclean Steam Cleaner elimina pana la 99.9% din bacterii fiind solutia potrivita pentru camera bebelusilor, a copiilor si familiilor ce detin animale de companie.

wipeout

Aparatul beneficiaza de functia Steamboost ce intensifica cantitatea de aburi pentru curatarea pardoselilor dure precum gresie laminata si ceramica.

Mopul cu aburi AQUAclean Steam Cleaner de la Dirt Devil curata si dezinfecteaza eficient toate suprafetele dificile: pardoseli dure impermeabile, suprafețe ceramice, laminate sau din metal, suprafete din sticle, mochete si improspateaza toate tipurile de covoare. Eficienta aparatului consta in puterea aburului fierbinte si in lavetele cu microfibre de care dispune.

aspirator wipeout

Mopul se incalzeste in 30 de secunde, nu curge si nu lasa apa. Are un rezervor mare cu o capacitate de 0.3l, suficient pentru 30 minute de curatare. Este usor de transportat, manevrat si depozitat. Cu ajutorul mopul cu aburi AQUAclean Steam Cleaner vei avea o casa curata si perfect dezinfectata, iar familia ta se va bucura de o locuinta ingrijita corespunzator.

Mai multe detalii despre mopul cu aburi AQUAclean Steam Cleaner gasesti pe site-ul www.dirtdevil-romania.ro si pe pagina de Facebook .

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Diverse