(P) Descoperă Delta Dunării! Vacanțe de la numai 349 lei de persoană

delta-dunarii

Dacă vrei să evadezi într-un colț de natură unic în lume, departe de agitația marilor orașe, Delta Dunării este cea mai inspirată alegere. Gulliver Delta Resort a lansat pachetele Delta pentru toți românii 2017, iar tarifele pornesc de la numai 349 de lei/persoană.

Early Booking de până la 45%

Pachetul de 3 nopți de cazare include masa conform programului ales (demipensiune/pensiune completa/all inclusive tip bufet), transportul cu autocar, transferuri cu barca de la Murighiol la Uzlina, dar și accesul gratuit la piscină, la locul de joacă pentru copii, sau la pontoanele de pescuit. Ofertele sunt valabile pentru plata unui avans de 30% până la 15 noiembrie 2016, și plata integrală până la 31 decembrie 2016, în limita locurilor disponibile.

Hotelul este poziționat într-o zonă deosebit de spectaculoasă, în inima Deltei Dunării la confluența dintre brațul Sf. Gheorghe și Canalul Uzlina, la numai 10 minute de mers cu barca de Murighiol. Gulliver Delta Resort este locul ideal unde te poți bucura în tihnă de minunile pe care le găzduiește Delta Dunării, singura din lume declarată rezervație a biosferei.nuferi pe Delta Dunarii

Paradis pentru turiști

Nu-ți refuza plăcerea de a te plimba cu bărca pe lacurile de smarald garnisite cu tot felul de plante, să admiri ochiurile de apă învelite cu nuferi, ori să imortalizezi apusul care se pierde în Dunăre, oferindu-i nuanțe liliachii de neimaginat.

Dacă rămâi în cadrul complexului hotelier, nu ai timp să te plictisești… Vei găsi aici o piscină amplasată într-o oază de verdeață, înconjurată de șezlonguri cu umbreluțe și o terasă-bar unde se vând răcoritoare și gustări. Te pasionează pescuitul? Atunci o poți face direct de pe pontoanele special amenajate ale hotelului.

Pentru vacanțele în familie alături de cei mici, în cadrul hotelului se află și un loc de joacă pentru copii. Este special amenajat cu căsuțe din povești, trambuline, tobogane și leagăne penru distracții garantate.

De Mădălina Isar

Oferte turistice Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 3*

*Weekend în Deltă pentru Toți Românii – tarife de la 349 lei/persoană, 3 nopți de cazare.

*Vacanțe în Deltă pentru Toți Românii – tarife de la 370 lei/persoană, 4 nopți de cazare.

Servicii incluse: cazare și masa conform programului ales (demipensiune/pensiune completă/all inclusive tip bufet), transport autocar, transfer cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscină, la locul de joacă pentru copii, posibilitatea de a pescui de pe pontonul hotelului. Detalii pe www.gullivertours.ro , call center 021.794.75.07, sau la office@gullivertours.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber