Cărți despre frumusețe pe care să le ai în biblioteca personală

Cărți despre frumusețe pe care să le ai în biblioteca personală

Cărțile care au ca subiect principal industria de frumusețe sau trucuri despre îngrijirea pielii nu sunt doar accesorii care înfrumusețează măsuța de cafea, ci și instrumente minunate pentru a te informa. Indiferent dacă dorești să-ți schimbi rutina de machiaj, să o personalizezi pe cea de îngrijire a pielii sau să obții cunoștințe noi despre cum să menții un stil de viață sănătos, aceste biblii ale frumuseții vor face cu siguranță diferența.

Mai mult decât atât, genul acesta de cărți pot să fie cadouri perfecte pentru persoanele dragi, mai ales dacă sunt pasionate de industria de beauty. Iată sugestiile noastre:

 

  • Începe cu îngrijirea pielii, Alice Hart Davis

 

Orice femeie s-a întrebat măcar o dată ce fel de produse pentru îngrijire funcționează cel mai bine pentru ea. Să fim sincere: totul începe de aici. Dacă ai o piele hidratată și fără imperfecțiuni, te simți fericită și încrezătoare. Orice machiaj va defini și mai bine trăsăturile feței, indiferent că vorbim despre un blush sau un fond de ten cu acoperire mare. Jurnalista britanică Alice Hart Davis și-a adunat toate cunoștințele în această carte pentru a te ajuta să înțelegi ce funcționează cu adevărat atunci când vine vorba despre îngrijirea pielii. Utilizarea unei rutine corecte de îngrijire este esențială pentru obținerea unui ten întinerit. Ce produse ar trebui să încerci? Ce tratamente sunt potrivite pentru îndepărtarea ridurilor? Poate o îngrijire corectă să lupte împotriva radicalilor liberi? Acestea sunt unele dintre întrebările care își găsesc răspunsuri în cartea lui Alice Hart Davis. Fiind ea însăși o persoană care vrea să învețe și să experimenteze cât mai mult, de-a lungul carierei sale a intervievat zeci de specialiști în dermatologie, experți în frumusețe și fondatori de branduri. Această carte descoperă cititorului lecțiile pe care englezoaica le-a învățat într-o manieră ușor de citit și de înțeles.

 

  • Great Skin – secrete pe care industria de frumusețe nu le dezvăluie, Ingeborg Van Lotringen

 

Cartea lui Ingeborg Van Lotringen este o lucrare de pus în ramă, fiind una dintre cele mai de succes cărți în domeniu. Deși nu se găsește tradusă în limba română, o poți găsi ușor pe site-urile din străinătate. Ingeborg a fost director de beauty pentru Cosmopolitan din 2007 până în 2019. Scrie pentru Daily Mail și, cu această ocazie, testează cele mai inovatoare tratamente faciale, arătând cititoarelor sale cele mai înalte performanțe în materie de dermatologie. Este genul de carte pe care orice adolescentă ar trebui să o citească și este potrivită pentru acelea dintre noi care sunt încă la început de drum. 

 

  • I am beauty, Riku Campo

 

Prea multe cărți de beauty se adresează femeilor tinere, așa că este extrem de plăcut să găsești o carte care nu pune eticheta vârstei pe femeie. Deși cartea conține sfaturi pentru femeile de peste 40 de ani, toate femeile, indiferent de vârstă, pot beneficia de sugestiile celebrului make-up artist Riku Campo. Lucrarea se vrea o sărbătoare a „oamenilor obișnuiți', cu sfaturi pentru rutine care se potrivesc diferitelor etape prin care trece pielea, cu îndrumări despre cum să faci corect masajul facial acasă, sfaturi de machiaj și interviuri cu femei care împărtășesc cu noi toate secretele lor de frumusețe. Riku a lucrat cu unele dintre cele mai frumoase și cunoscute chipuri din lume, precum Cindy Crawford, Gwyneth Paltrow și Anne Hathaway. Însă el a dorit întotdeauna să scrie o carte care să onoreze acele femei pe care deseori le trecem cu vederea, acelea care nu sunt cunoscute publicului, femeile obișnuite ca mama lui, mătușa ta sau chiar tu, femeia care citești rândurile astea.

Autoeducația este esențială astăzi. Nicicând societatea nu a fost mai liberă să învețe, așa că nimic nu te împiedică să cunoști cât mai multe despre un domeniu. Grija față de tine nu trebuie să pară nici snobism, nici infatuare, ci respect pentru tine.

Sursă foto: Pexels

(P) Material publicitar realizat împreună cu Elefant.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Timp Liber