(P) Atracţii unice şi peisaje naturale fermecătoare, pe Insula Romanticilor

Insula Santorini este un colţ de paradis pictat în alb şi albastru, locul unde romantismul renaşte odată cu fiecare element magic, prin casele tradiţionale pe care le-ai putea recunoaşte oriunde, apele turcoaz cu sclipiri de diamant, plajele întinse cu pietricele negre, văile de viță-de-vie, stânci roșiatice și gri şi peşteri spectaculoase gata să fie explorate.

http://www.dreamstime.com/-image15192917

Fenomenala insulă vulcanică

Santorini este un vis devenit realitate, o destinaţie pe care trebuie să o vizitezi cel puţin o dată în viaţă şi pe care să o explorezi pe îndelete, cu fiecare străduţă labirintică şi cărare nebătătorită. Vei petrece aici câteva zile de neuitat, o bună ocazie pentru a acumula o adevărată comoară de imagini şi amintiri pe care să le porţi veşnic în minte şi în suflet şi la care să te întorci cu orice ocazie.

Una dintre cele mai populare destinaţii din lume, Santorini se mândreşte cu câteva caracteristici geografice unice, dintre care este demnă de menţionat cea cu privire la formarea insulei, printr-o serie de explozii vulcanice catastrofale de-a lungul a mii de ani. Rezultatul nu poate fi decât o lume miraculoasă dominată de stânci abrupte, roci vulcanice şi o panoramă fantastică asupra mării.

Plaja cu pietriş negru

Santorini te aşteaptă cu peisaje nemaiîntâlnite şi atracţii deosebite, iar una dintre acestea o reprezintă plaja Kamari, încadrată de stâncile colţuroase ale Munţilor Profitis Ilias şi Mesa Vouno, populară pentru pietrişul negru care o înveleşte. Apa cristalină de un albastru ce-ţi fură privirea este adâncă, gata să fie descoperită de iubitorii de scufundări.

Staţiunea Kamari, poziţionată în sud-estul insulei, este una destul de cosmopolită, apreciată pentru calitate şi curăţenie prin distincţia de „Blue Flag', care îţi oferă locul ideal de relaxare într-un cadru fermecător. Vei găsi aici o multitudine de cafenele, baruri, taverne, restaurante şi magazine, iar viaţa de noapte palpitantă vine să completeze acest tablou al vacanţei ideale.

De Geanina Ichim

Sejur Santorini 

Hotel Alia 3* – de la 354 euro/persoană, 7 nopți de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență turistică. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Timp Liber