(P) Asprovalta, stațiunea familiei tale

Aflată cochet în jurul apelor cristaline ale golfului Strimonikos, Asprovalta este un amestec caleidoscopic între influențele europene și obiceiurile moștenite din străbuni. O destinație intimă plină de farmec în care își găsesc relaxarea mii de familii an de an.

Aspovalta

Prietenoasă cu fiecare membru al familiei

Mii de ani de istorie, de obiceiuri și datini se regăsesc în poveștile care au supraviețuit vremurilor moderne. Siturile arheologice, muzeele sau casele de pescari îți predau ore întregi de lecții de istorie, iar dacă ai timp de hoinărit, poți să mergi fără o țintă anume, în căutarea comorilor de neprețuit din Asprovalta.

Numeroasele posibilități de petrecere a timpului liber, localnicii prietenoși și peisajele îți vor oferi clipe de neuitat în această așezare unde timpul pare că a uitat să mai treacă.

Locul perfect de construit castele în nisip

Plajele, premiate de foarte mulți ani cu Steagul Albastru pentru curățenie și serviciile oferite, sunt late, lungi și au cel mai fin nisip, scăldate de spumoasele ape azurii foarte calde. Plajele sunt atuul principal al frumoasei stațiuni, iar familiile cu copii mici sunt atrase grație nisipului și a liniștii, care te îmbie la visare. Posibilitățile de distracție sunt numeroase, cei mici pot construi castele în nisip sau pot merge în parcul de distracții Luna, pentru a se da pe zecile de topoganele.

Dacă te plictisești de plajă, poți să mergi la plimbare în Parcul Natural, unde vei putea admira zeci de specii de păsări și plante exotice. Este un loc de inspirație dacă ești pasionat de fotografii sau pictură.

Pe toată perioada sezonului estival, în Asprovalta se organizează zeci de evenimente culturale, printre care concerte de muzică grecească, festivaluri tradiționale sau diverse concursuri.

de Mădălina Isar

Sejur Asprovalta

Vila El Greco 2*– de la 359 lei/persoană, 6 nopți de cazare fără masă, transport cu autocarul, transferuri, însoțitor de grup și asistență turistică în stațiune. Detalii pe www.europatravel.ro , call center 021-9407.

 

Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber