(P) 5 idei de cadouri de Crăciun accesibile, care nu îți vor da bugetul peste cap

5 idei de cadouri de Crăciun

De Crăciun, una dintre cele mai frumoase tradiții este aceea de a le oferi cadouri celor dragi. Însă perioada sărbătorilor de iarnă poate fi și una extrem de costisitoare, mai ales dacă ai pe listă multe persoane cărora vrei să le faci o surpriză.

De regulă, cei care încep cumpărăturile de Crăciun din timp ajung să cheltuiască mai puțin pe cadouri, întrucât au de unde alege, nu sunt presați de timp și pot găsi adevărate chilipiruri. Însă dacă anul acesta ai amânat cumpărarea cadourilor până pe ultima sută de metri, iată câteva idei salvatoare care nu îți vor lăsa o gaură neagră în buget și care sigur vor fi pe placul celor dragi:

O bijuterie deosebită

Dacă ai exclus de la bun început varianta unor bijuterii pentru cadourile de Crăciun pentru mama ta sau cea mai bună prietenă, este momentul să reevaluezi totul. O bijuterie deosebită nu costă întotdeauna o avere. Secretul este însă să știi când și mai ales de unde să le iei. De exemplu, aceste bijuterii deosebite sunt reduse în această perioadă și cu 87%. Imaginează-ți cum ar fi să faci un cadou în valoare de peste 500 de lei, pe care l-ai cumpărat cu mai puțin de 100 de lei. După cum vezi, există numeroase opțiuni din care să alegi ceva pe placul persoanei căreia vrei să îi faci o surpriză.

Bilete la un concert

Cel mai dificil ne este să alegem cadouri pentru persoanele pe care le cunoaștem de mult timp și pentru care am epuizat deja, de-a lungul anilor, toate ideile de daruri. În acest caz, o bună idee este să investești nu neapărat în lucruri, ci în experiențe. Biletele la un concert sau la un festival pot fi un cadou ideal pentru persoanele foarte apropiate și o metodă memorabilă prin care să strângeți împreună noi amintiri. Există numeroase evenimente la care puteți merge anul viitor, iar pentru că îți cunoști atât de bine prietenul sau prietena, vei merge la sigur cu un astfel de cadou.

O ramă foto digitală

Ramele foto au fost întotdeauna un cadou foarte personal pentru cei dragi. Însă acum găsești în magazine și rame foto digitale, care pot fi cadoul perfect pentru partenerul de cuplu sau pentru părinți. Nu uita ca înainte să le oferi să pui în ramă câteva dintre cele mai frumoase fotografii pe care le-ați făcut împreună.

O hartă răzuibilă

Ai prieteni pasionați de călătorii, care îți povestesc de fiecare dată ce țări au vizitat, în ce locuri vor să ajungă și care profită de fiecare ocazie pentru a pleca pe undeva? Atunci un cadou ideal pentru ei poate fi o hartă a lumii răzuibilă. Astfel, ei pot ține mai ușor evidența țărilor pe care le-au vizitat și vor avea în casă o decorațiune personalizată. În plus, cu siguranță le vei stârni entuziasmul și abia vor aștepta să își planifice următoarea vacanță.

Sau chiar biletul de avion

Prețurile biletelor de avion nu mai sunt de mult un impediment pentru cei care vor să călătorească. De exemplu, îi poți face partenerului tău o surpriză și poți rezerva două bilete de avion pentru o destinație pe care vă doriți de ceva timp să o vedeți. În primele luni ale anului este cel mai ieftin să călătorești, așa că un astfel de cadou nu te va costa mai mult de 200 de lei, în funcție de ofertele pe care le găsești. Sfatul nostru este să alegi o destinație din sudul Europei, pentru a vă bucura de o vreme ceva mai blândă.

Tu ce cadouri ai în plan să le iei celor dragi anul acesta, de Crăciun?

Sursa foto: Shutterstock: gpointstudio

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse