(P) 3 alternative pentru tabletă și telefon dedicate copilului tău

Începutul anului reprezintă o perioadă potrivită dacă îţi doreşti să-ţi îmbunătăţeşti sau să-ţi schimbi stilul vestimentar, în contextul în care magazinele sunt pline cu oferte extrem de atractive la îmbrăcăminte şi încălţăminte. Însă, oricât de mare ar fi în tine impulsul cumpărăturilor, încearcă să ai o atitudine reţinută. Altfel, rişti să rămâi şi fără bani, şi cu şifonierul gol! Există însă şi soluţii, astfel încât să-ţi înnoieşti garderoba, fără să dai faliment. Iată, mai jos, câteva dintre ele!

Mergi în magazinele tip outlet

Magazinele tip outlet reprezintă nişte surse extraordinare de haine şi încălţăminte la preţuri mici. Tot ce trebuie să faci este să identifici locaţiile potrivite nevoilor tale. Un sfat de care trebuie să ţii neapărat cont, dacă nu vrei să dai greş în prinvinţa magazinelor tip outlet, este să iei în calcul doar locaţiile extrem de cunoscute din piaţă, care au la vânzare articole de la branduri renumite.

Fă-ţi curăţenie în dulapuri

Înainte să începi un „maraton al magazinelor', cel mai bine ar fi să îți faci ordine și curățenie în dulapuri. Cu siguranță că, după ce îți vei aranja hainele și încălțămintea depozitate în diverse locuri din locuința ta, vei găsi niște articole pe care le-ai purtat o singură dată. Ar fi cazul să le mai dai o șansă, dacă îți plac cu adevărat, în loc să investești în anumite piese de noi. În scenariul în care hainele redescoperite în dulapurile tale nu te mai atrag, le poți pune la vânzare pe un site cu anunțuri gratuite sau le poți dona unei organizații neguvernamentale.

Astăzi, nu ieri sau mâine

Cumpără doar haine pe care poți să le porți astăzi. Nu îți lua ceva ce crezi că va fi purtat peste trei luni, de exemplu, când estimezi că vei slăbi sau te vei îngrășa cu trei kilograme. Nu îți garantează nimeni că respectivele kilograme vor apărea sau vor dispărea din viața ta. În schimb, hainele pe care le cumperi rămân alături de tine pentru mult timp.

Returnează

Nu îți fie teamă sau rușine să returnezi o achiziție nepotrivită. Uneori se întâmplă ca anumite obiecte să ni se pară extraordinare în interiorul magazinului, dar, când ajungem acasă, ne dăm seama că nu se potrivesc deloc stilului nostru. Într-o asemenea situație, mergi și returnează achizițiile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse