Ozana Barabancea se transformă pe zi ce trece mai mult. A fost la o clinică de detoxifiere: „Nu am cum să mă opresc”

Ozana Barabancea este complet schimbată în ultimul timp, iar la zece luni de la operația de micșorare a stomacului, este cu totul alt om. Chiar dacă a slăbit deja 40 de kilograme, cântăreața nu vrea să se oprească aici. 

Pe zi ce trece este din ce mai slabă, dar este mândră de progresele ei. Ozana merge cât poate de des la sală, iar recent, a fost în Turcia la o clinică specializată de detoxifiere, unde a urmat un tratament foarte strict.

Ozana Barabancea se transformă pe zi ce trece mai mult

Programul de detox durează în mod normal 7 zile, însă Ozana Barabancea a reușit să reziste doar trei zile, iar la un moment dat, ea s-a confruntat cu amețeli. Programul de detox costă aproximativ 1000 de euro, pentru două persoane.

„Nu am cum să mă opresc. Am fost la o clinică în Turcia și am fost foarte impresionantă de cât de stricți sunt la master detox. Am băut sucuri. Singurul lichid pe care îl puteam bea era o supă clară. Sunt deja la 10 luni de la operație. Cum am simțit că mă ia amețeala începeam să cer de mâncare. Făceam aqua gym, făceam saună. Nu aveam voie cu machiaj, bijuterii de aur. Nici cafea, nici fumat. Primul meu gând a fost să plec în pelerinaj în Istanbul. Cum am ajuns la recepție mi-au și dat două shot-uri. Și supa era cu apă alcalinizată. Toate analizele mele sunt perfecte. Mi-a zis cineva că sunt photoshopată, iar eu am luat-o ca pe un compliment', a declarat Ozana Barabancea, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show', de la Antena 1.

Pentru a afla mai multe detalii, urmărește materialul video de mai jos!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Ozana Barabancea a slăbit peste 40 de kilograme, iar acum este cu totul alt om: „Acum un an, credeam că şansele sunt nule'

După ce a slăbit 40 de kilograme, viața ei s-a schimbat radical. Ce obiceiuri respectă cu strictețe Ozana Barabancea?

Ozana Barabancea este de nerecunoscut! Și-a schimbat look-ul și slăbește din ce în ce mai mult. Cum arată acum?

Ozana Barabancea s-a transformat incredibil: „Pierderea acestor kilograme în timp așa scurt nu este încă primită de interiorul meu'

Ce au în comun Ozana Barabancea, Roxana Nemeș și Cristina Spătar?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati