Marinela Chelaru a trecut prin momente dificile. Cum se simte actrița după ce a suferit un infarct?

Marinela Chelaru infarct

Marinela Chelaru a trecut prin momente dificile înainte de Paște. Actrița a ajuns de urgență la spital, asta după ce s-a simțit rău, iar imediat după ce medicii au consultat-o au descoperit că aceasta suferise un infarct.

Cum se simte Marinela Chelaru după ce a suferit un infarct?

Cu toate că este o persoană puternică și a încercat să își păstreze tot timpul această imagine, cu doar câteva zile înainte de Paște, Marinela Chelaru a fost la un pas să își piardă viața. Actrița a făcut infarct, dar medicii au reușit să intervină rapid și să o stabilizeze. După ce i-au explicat cu ce probleme de sănătate se confruntă, actrița s-a speriat foarte tare și s-a așteptat la ce era mai rău, moment care a determinat-o să își sune prietenii apropiați și să își ia la revedere de la ei.

Actrița a fost externată din spital la începutul acestei săptămâni și a acceptat să vorbească public despre perioada delicată prin care a trecut.

“Inimioara mea a luat-o razna în somn. Nu puteam să mai respir. Trebuia să țip ca să pot să respir. Nu puteam să mai merg un pas, nu puteam să mai vorbesc, voiam să spun ceva și nu puteam. M-am speriat foarte, foarte tare.”, a povestit Marinela Chelaru, în emisiunea “Agenția Vip”.

Medicul care a supravegheat-o în toată această perioadă a menționat că a fost vorba despre un edem pulmonar acut, apărut în urma unui sindrom coronarian acut. Mai exact, un vas al inimii s-a închis, ceea ce a dus la o creștere a tensiunii arteriale și la apariția problemelor de respirație. Actrița era într-o stare gravă în momentul în care a ajuns la spital.

După ce medicii au intervenit pentru a rezolva această problemă de sănătate, Marinela Chelaru este într-o stare stabilă, a fost externată și va urma o perioadă de refacere.

Foto: libertatea.ro

Citește și:

De ce a plecat, de fapt, Roxana Marcu de la Antena Stars? Prezentatoarea a făcut declarații uluitoare: „Mi se impuneau anumite lucruri legate de unii invitați'

Primele declarații ale Gabrielei Cristea după ce s-a anunțat că va prezenta o nouă emisiune la Antena Stars: „Sunt foarte fericită, liniștită și pregătită să o iau de la capăt'

Gabriela Cristea se întoarce în televiziune. Unde va fi difuzată emisiunea prezentatoarei tv?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete