După ce a slăbit 40 de kilograme, viața ei s-a schimbat radical. Ce obiceiuri respectă cu strictețe Ozana Barabancea?

Vezi pozele

Ozana Barabancea a slăbit spectaculos după operația de micșorare a stomacului și chiar dacă arată exact așa cum și-a dorit, viața artistei s-a schimbat radical.

Ozana Barabancea este într-o continuă transformare și chiar dacă schimbarea este mai mult decât evidentă, artista a mărturisit că există o mulțime de probleme cu care se confruntă după intervenția pe care a suferit-o.

Cum s-a schimbat viața Ozanei Barabancea după operația la stomac?

Artista trebuie să acorde o atenție deosebită alimentației, iar sportul trebuie să fie în mod constant parte din viața ei. Chiar dacă respectă regulile impuse de medici, Ozana Barabancea mărturisește că există și momente în care uită de regim, iar organsimul o atenționează imediat că ceva nu este în regulă.

“Este important să mă menţin. Eu îmi cântăresc mâncarea la sute de grame. Trebuie să am mereu trei mese pe zi. Uneori uit că sunt operată şi zic să mănânc şi eu mămăligă cu brânză şi smântână, greşit! Două linguri au fost de ajuns… Mămăliga nu este un aliment uşor de digerat. Am un stomac de vrăbiuţă. Combinaţiile fatale: brânză topită pusă pe o bucăţică de piept la grătar este doamne fereşte, nu! Vinete cu maioneză NU! La astea am făcut urât, urât! Ţine vreo oră. Îl sun pe domnul doctor şi are răbdare cu mine Trebuie să fac sport. Sportul este de bază. Dimineața un sfert de oră, exerciții de kinetoterapie. Trebuie să fac obligatoriu pentru că altfel nu sunt doar slabă, sunt slăbită. Am fost într-un pelerinaj la mormântul Mântuitorului și am avut 11 kilometri de mers pe jos, într-o zi. Dacă nu făceam execițiile fizice la ora 7 dimineața, eram legumă. Sunt 6 exerciții pe care le fac în decurs de 20 de minute. Exerciții pentru spate și pentru picioare obligatoriu. Și rugăciunea e ca respirația”, a spus Ozana Barabancea, în emisiunea “Răi da’ buni”.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Ozana Barabancea.

Bianca Hriscu

Foto: facebook

Citește și:

Secretele de frumusețe ale Antoniei. Cum reușește cântăreața să arate întotdeauna perfect?

Mirabela Dauer, probleme grave de sănătate. Cântăreața a fost operată de urgență

La 68 de ani, Corina Chiriac are o nouă pasiune! Celebra cântăreață s-a reprofilat: „Vreau să mă simt bine'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete