Ozana Barabancea, din nou pe masa de operație: „M-am gândit să-mi aranjez bustul, am avut toată viața un bust generos”

A trecut aproape un an de când Ozana Barabancea a făcut o operație de micșorare a stomacului. De atunci, artista s-a transformat de la o lună la alta. A reușit să slăbească peste 40 de kilograme, iar acum este complet alt om.

Invitată în cadrul emisiunii „Prietenii de la 11', de la Antena 1, Ozana Barabancea a mărturisit că s-a hotărât să-și facă o nouă intervenție. Ea vrea să scape de surplusul de piele, care a rămas după ce a slăbit atât de mult, dar vrea să facă și o operație la sâni.

Ozana Barabancea, din nou pe masa de operație

De asemenea, artista a povestit și cum i s-a schimbat viața de când a slăbit, dar și ce dietă ține în prezent.

„Am slăbit spectaculos, dar vreau să vă spun în premieră că mâine o să mă duc la doctor și o să vorbesc despre operația resturilor rămase nefolosite. Mai am de treabă, m-am gândit să-mi aranjez bustul. O să sacrific această vară pentru că încep filmările la „Te cunosc de undeva' și până încep filmările vreau să fiu sexy, va fi un sezon nou, concurenți noi, de abia aștept să începem filmările. Intervențiile sunt pentru surplusul de piele și pentru că am un bust generos. Toată viața mea am avut un bust generos cu care m-am mândrit, dar acum vreau un pic să-l mai ajustez, nu pentru că nu ar fi superb el oricum, dar vreau să fiu, dar vreau să fiu proaspătă, nouă, scoasă din cutie. Am nevoie de cineva care este specializat în bariatrică, adică eu sunt operată pe stomac, toată lumea știe că eu nu am slăbit doar cu sală.

Da, merg la sală de trei ori pe săptămână, dar nu ajunge. Am făcut un an de la operație și trebuie să îmi ajustez pe ici pe colo, niște lucruri. Sunt persoane care s-au bazat doar pe operație, dar nu ajunge. De trei ori pe zi mănânc, din cinci în cinci ore, n-am renunțat la dulce. Un an de zile am mâncat proteină animală, dar acum am renunțat. Mai mănânc fructe de mare, mănânc pește când e dezlegare la pește, nu mai mănânc ouă, nu mai mănânc brânză, pentru că țin post, una la mână, și doi, pentru că e mai sănătos să mănânc de exemplu avocado, l-am descoperit și mănânc pe pâine. Am dat jos până acum 42 de kilograme,' a povestit Ozana Barabancea, în cadrul emisiunii „Prietenii de la 11', de la Antena 1.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu Ozana Barabancea, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Ozana Barabancea se transformă pe zi ce trece mai mult. A fost la o clinică de detoxifiere: „Nu am cum să mă opresc'

Ozana Barabancea a slăbit peste 40 de kilograme, iar acum este cu totul alt om: „Acum un an, credeam că şansele sunt nule'

După ce a slăbit 40 de kilograme, viața ei s-a schimbat radical. Ce obiceiuri respectă cu strictețe Ozana Barabancea?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete