Keo, topit după fetița lui. Declarații emoționante la 6 luni de la momentul în care a devenit tată

Viața lui Keo s-a schimbat radical din momentul în care a devenit tătic pentru prima oară. La 6 luni de la fericitul eveniment, artistul se consideră un om norocos și mărturisește că în fiecare moment, gândul îi zboară către micuța lui. 

Keo și Alexandra sau Misty, așa cum este cunoscută de public, au devenit părinți în urmă cu 6 luni. Cei doi se bucură din plin de acest rol și chiar dacă recunoaște că Alexandra este cea care se ocupă în principal de creșterea micuței, Keo este și el foarte implicat, încercând să îi fie aproape cât mai mult timp și să nu lipsească în momentele importante.

Keo, topit după fetița lui

Încă din primele clipe în care a devenit tată, Keo a declarat că este topit după fetița lui și că o mulțime de sentimente îl copleșesc. La 6 luni distanță, emoțiile sunt la  fel de intense, Keo și Misty bucurându-se de fiecare clipă petrecută în compania fetiței lor.

Invitat în platoul unei emisiuni tv, Keo a făcut declarații emoționate despre fetița lui și a mărturisit cum i s-a schimbat viața după ce a devenit tată.

“Suntem topiți după ea. În momentul ăsta, eu vorbesc cu tine, dar mă gândesc la ea. E o ființă perfectă și care ne umple de bucurie în fiecare moment. Ni s-a schimbat atât de mult perspectiva, ne era frică de un milion de chestii și, de fapt, perspectiva ți se schimbă complet. Pentru tine, copilul devine un fel de centrul al Universului tău, nu îți mai este greu. Îți e greu când nu ești cu copilul. E totul foarte frumos. Avem șansa să avem un copil care doarme noaptea, care e foarte drăguță, e un bibelou de copil.”, a povestit Keo, în emisiunea “Vorbește lumea”.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Keo.

Foto: facebook

Citește și:

O nouă bucurie pentru Simona Halep! Ce au decis organizatorii turneului de la Wimbledon

Cine este câștigătorul celui de-al cincilea sezon „Chefi la cuțite'? Are doar 21 de ani și i-a cucerit pe jurați cu un desert de excepție

Laura Cosoi a povestit cu sinceritate de ce a ales să nască pe cale naturală: „Au fost clipe magice și trăiri intense cât pentru o viață'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete