Oricine ai fi, în orice ai crede, totul se va schimba

Așteptată timp de patru ani, Origini a ajuns în librăriile din toată ţara. Este un eveniment editorial, pentru că autorul său este unul dintre cei mai citiţi scriitori din lume, iar Origini, publicată deja în Statele Unite şi Europa, se situează în topul celor mai vândute cărţi.

Autorul Codului lui da Vinci, bestseller internațional vândut în peste 86 de milioane de exemplare, reia, în Origini, ingredientele care au contribuit la succesul cărților publicate până acum.

Robert Langdon, profesor la Harvard, specialist în simbolistică, este invitat la Muzeul Guggenheim din Bilbao de fostul său student Edmond Kirsch, „un Nostradamus al timpurilor moderne', după cum i se spune. Acesta, un geniu al informaticii, vrea să arate lumii ultima sa descoperire, să dezvăluie secretul originii noastre, esența profund profană a ființei umane. Însă în momentul în care Edmond deschide prezentarea, Avilà, un amiral în rezervă, îl ucide.

Împreună cu Ambra Vidal, frumoasa directoare a muzeului, Langdon începe o cursă nebună în căutarea parolei de 47 de caractere a calculatorului ultra sofisticat al lui Edmond. Însă descoperirea lui Edmond contravine marilor curente religioase, care își trimit soldații pe urmele lui Langdon.

Urmează o cursă contra cronometru care ne duce la unele dintre cele mai somptuoase monumente ale Spaniei, de la Sagrada Familia din Barcelona, până la mausoleul lui Franco, o rețetă cunoscută care își atinge însă scopul și de data aceasta – pur și simplu nu poți lăsa cartea deoparte. În asta rezidă talentul lui Dan Brown. El își duce cititorul prin istorie, monumente arhitectonice, opere de artă, curente religioase, în timp ce atenția îi este ațintită asupra unui thriller excepțional.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Muzica, filme, carte