Orașele lumii, pustiite și încremenite …


 

Pandemia de coronavirus a lăsat unele dintre cele mai populate orașe ale lumii complet pustii.

Orașele lumii, pustiite și încremenite …

La recomandarea autorităților, pentru a stopa răspândirea virusului, cetățenii aproape tuturor statelor lumii s-au izolat la domiciliu. Pentru a vedea imaginile străzilor pustiite, urmărește videoclipul de mai sus!

COVID-19

Coronavirusul 2019-nCoV a fost identificat în Wuhan, provincia Hubei, după ce oamenii au dezvoltat pneumonie fără să aibă o cauză clară și pentru care vaccinurile sau tratamentele existente nu au fost eficiente.

Coronavirusul a fost legat în principal de proprietarii de tarabe care lucrau în piața de pește Huanan, care vindeau și animale vii.

Până la momentul redactării acestui material, 488,091 de oameni au fost infectați cu virusul COVID-19, răspândit începând din luna decembrie a anului trecut, din China pe toate continentele Globului în afara Antarcticii.

Dintre persoanele infectate, 22,058 au murit. În țara noastră, până la acest moment, au fost confirmate un total de 1,029 de cazuri, iar dintre pacienții testați pozitiv, 94 s-au vindecat, iar 17 au decedat.

Prevenție COVID-19

  1. Spălați-vă mâinile de multe ori;
  2. Evitați contactul cu persoane care sunt suspecte de infecții respiratorii acute;
  3. Nu vă atingeți ochii, nasul și gura cu mâinile;
  4. Acoperiți-vă gura și nasul dacă strănutați sau tușiți;
  5. Nu luați medicamente antivirale și nici antibiotice decât în cazul în care vă prescrie medicul;
  6. Curățați toate suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool;
  7. Utilizați masca de protecție doar în cazul în care suspectați că sunteți bolnav sau în cazul în care acordați asistență persoanelor bolnave;
  8. Sunați la 112 dacă aveți febră, tușiți sau v-ați întors din China sau din zonele aflate în carantină din Europa de cel puțin 14 zile.

Foto: Shutterstock.com

Citește și:

Manifest la conștientizare: Lavinia Goste trimite o scrisoare scrisă în această vreme greu încercată de epidemia de Coronavirus

Șocant: Prințul Charles are CORONAVIRUS!!! La cei 71 de ani, Charles se află în segmentul de risc …

Programul prezentatorului Dan Negru, complet eliberat din cauza pandemiei de coronavirus: „Nimic din ce știam nu va mai fi la fel”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Video