Oprah Winfrey, speriată din cauza unor probleme de sănătate: “M-am gândit la ce e mai rău”

Indiferent de cât de grave sunt simptomele, primul instinct atunci când ne confruntăm cu diferite probleme de sănătate este să ne gândim la un diagnostic grav și care ne poate da viața peste cap. Oprah Winfrey a trecut printr-o situație similară recent, atunci când stările de rău au determinat-o să ceară părerea mai multor medici.

Celebra realizatoare de televiziune a povestit că a trecut prin clipe greu de imaginat după ce într-o dimineață a descoperit că zona gâtului era umflată.  Dacă la prima vedere nu a acordat prea mare importanță acestui detaliu, într-un interval de doar câteva ore, umflătura nu doar că a devenit mult mai vizibilă, dar vedeta a început să aibă și o serie de dureri, lucru care a pus-o serios pe gânduri.

Oprah Winfrey, speriată din cauza unor probleme de sănătate: “M-am gândit la ce e mai rău”

La o simplă căutare în mediul online, Oprah Winfrey a descoperit că simptomele pe care le avea puteau anunța o serie de afecțiuni grave, printre care și cancerul, motiv pentru care a cerut părerea unui medic. După ce i-a vorbit specialistului despre problemele sale de sănătate, aceasta a liniștit-o pe vedetă spunându-i că nu este vorba despre nimic grav, ci doar despre un blocaj apărut la nivelul glandelor salivare.  Oprah Winfrey a fost sfătuită de medic să consume multe lichide și citrice pentru a stimula activitatea glandelor salivare.

Pentru că nu a fost perfect convinsă că diagnosticul este unul corect,  Oprah Winfrey a cerut și o a doua părere, însă și de această dată medicul a confirmat problema de sănătate. După ce a respectat indicațiile venite din partea medicilor, umflătura s-a diminuat, iar în două zile a dispărut complet.

“În următoarele patru ore m-am gândit la ce e mai rău. De ce să apară o umflătură brusc? Poate că nu a fost brusc. Poate că a fost o creștere în timp si eu am observat-o acum. Corpurile noastre sunt uimitoare și rar suntem recunoscători pentru funcționarea lor perfectă. După cum spuneam, nu apreciem sănătatea până când nu o mai avem. După această sperietură mi-am luat glandele salivare mult mai în serios, de fapt, sunt destul de sigură că nu m-am gândit niciodată la ele până acum.”, a spus Oprah Winfrey, potrivit oprahmag.com.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Oprah Winfrey.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Ce ținută îndrăzneață a ales Cara Delevingne pentru nunta prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank?

Este oficial! Meghan Markle este însărcinată! Uite când va naște ducesa de Sussex

Michael Buble renunță la muzică. Care este motivul pentru care artistul a luat decizia radicală?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete