Este oficial! Meghan Markle este însărcinată! Uite când va naște ducesa de Sussex

Dacă până acum au existat tot felul de speculații referitoare la o posibilă sarcină a lui Meghan Markle, acum informația a fost confirmată de către reprezentanții Palatului Kensington. Ducesa de Sussex este însărcinată pentru prima oară.

Prin intermediul unui mesaj postat pe contul de instagram, reprezentații Palatului Kensington au anunțat că Meghan Markle și prințul Harry urmează să devină părinți, aceștia dezvăluind și data la care ducesa de Sussex urmează să nască.

Meghan Markle este însărcinată! Când va naște ducesa de Sussex?

“Înălțimile lor regale Ducele și ducesa din Sussex sunt foarte încântați să anunțe că Ducesa de Sussex așteaptă un copil și va naște în primăvara anului 2019. Înălțimile lor Regale apreciază tot sprijinul pe care l-au primit de la oamenii din întreaga lume de la nunta lor care a avut loc în mai și sunt încântați să împărtășească această veste fericită publicului.”, a fost anunțul venit din partea Palatului Kensington.

Astfel, în primăvara lui 2019, Meghan Markle și prințul Harry vor deveni părinți pentru prima oară. Vestea i-a bucurat nespus pe admiratorii cuplului regal, iar după ce anunțul a fost făcut pe contul de instagram al Palatului Kensington, prințul Harry și Meghan Markle au primit o mulțime de mesaje în care au fost felicitați.

https://www.instagram.com/p/Bo8hnQ6n1AD/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle și prințul Harry.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Michael Buble renunță la muzică. Care este motivul pentru care artistul a luat decizia radicală?

Ioana Maria Moldovan a îmbrăcat, în sfârșit, rochia de mireasă

Cum s-au îmbrăcat Ducesele Kate Middleton și Meghan Markle la nunta Prințesei Eugenie

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete