Michael Buble renunță la muzică. Care este motivul pentru care artistul a luat decizia radicală?

Michael Buble renunță la muzică

Michael Buble a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunțat că renunță la muzică. Deși are fani în toată lumea, iar melodiile sale sunt foarte apreciate, artistul a luat această decizie radicală după ce problemele din viața personală și-au pus puternic amprenta asupra lui.

Michael Buble a confirmat informațiile potrivit cărora își dorește să se retragă din muzică. Prin intermediul unui interviu acordat publicației Daily Mail, artistul a explicat în detaliu care sunt motivele care l-au determinat să ia această decizie radicală.

Michael Buble renunță la muzică

Michael Buble a luat decizia de a renunța la muzică după ce fiul său Noah a fost diagnosticat cu cancer. Imediat după ce micuțul a primit diagnosticul din partea medicilor, atât cântărețul, cât și soția acestuia au renunțat la carierele lor pentru a-i fi alături băiețelului în lupta împotriva cancerului.

Fiul lui Michael Buble a fost diagnosticat cu cancer la ficat în urmă cu doi ani, dar datorită tratamentului pe care acesta l-a urmat, boala este acum în remisie. Cu toate că starea de sănătatea a fiului său s-a îmbunătățit, Michael Buble a mărturisit că toată această perioadă i-a schimbat în mod radical percepția despre viață și că dacă în trecut își dorea faima, acum altele sunt prioritățile sale, motiv pentru care nu își mai dorește să urce pe scenă.

“Întreaga mea ființă s-a schimbat când fiul meu a fost diagnosticat cu cancer. Vrei doar să mori. Nici măcar nu știu cum mai respiram. Soția mea era la fel și chiar dacă eram cel mai puternic dintre noi doi, tot nu eram suficient de puternic. Hai să spunem că pur și simplu am aflat cine suntem prin intermediul acestor lucruri. Trecând prin toate astea cu Noah nu m-am întrebat cine sunt, m-am întrebat altceva. De ce suntem aici? Totul s-a schimbat. Percepția mea despre viață. Nu știu dacă pot termina această conversație fără să plâng. Nu mi-am pierdut niciodată controlul asupra emoțiilor în public.”, a spus Michael Buble, potrivit dailymail.co.uk.

Dacă în trecut își dorea să ajungă pe cele mai mari scene și să câștige apreciarea publicului, cântărețul mărturisește că în prezent, dorințele sale sunt cu totul altele, motiv pentru care muzica nu mai reprezintă o prioritate. Artistul a lucrat la un ultimul album care urmează să fie lansat pe piață pe 16 noiembrie.

“Acesta este ultimul meu interviu. Mă retrag din industria muzicală. Am făcut albumul perfect, iar acum mă pot retrage cât încă sunt în top.”, a spus Michael Buble.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Ioana Maria Moldovan a îmbrăcat, în sfârșit, rochia de mireasă

Cum s-au îmbrăcat Ducesele Kate Middleton și Meghan Markle la nunta Prințesei Eugenie

Prințesa Eugenie a Marii Britanii a slăbit spectaculos înainte de nuntă. E complet schimbată

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete