Ce ținută îndrăzneață a ales Cara Delevingne pentru nunta prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank?

Când vine vorba despre nunțile regale, ținutele trebuie alese cu mare grijă, astfel încât să respecte protocolul regal. În ceea ce le privește pe doamne, pălăria nu trebuie să lipsească, iar aceasta trebuie să completeze perfect rochiile din materiale prețioase. Cara Delevingne a ales o ținută îndrăzneață pentru nunta prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank, apariția ei lăsându-i fără cuvinte pe invitați.

Nunta prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank a fost evenimentul sfârșitului de săptămână, la ceremonie participând atât cei din familia regală britanică, cât și prietenii apropiați ai mirilor. Printre invitați s-a numărat și Cara Delevingne.

Ce ținută îndrăzneață a ales Cara Delevingne pentru nunta prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank?

Actriță, fotomodel și cântăreață, Cara Delevingne și-a făcut apariția la nunta prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank purtând o ținută pe care foarte puține femei ar fi îndrăznit să o îmbrace la un astfel de eveniment. În timp ce majoritatea doamnelor au ales rochii în culori puternice și pălării spectaculoase, Cara Delevingne a optat pentru un costum de inspirație masculină. Mai exact, vedeta a ales un frac negru, o cămașă albă, o cravată neagră, iar pe cap a respectat protocolul regal și a purtat un joben. La această ținută inspirată din garderoba masculină, Cara Delevingne a asortat o pereche de pantofi stiletto.

Look-ul spectaculos a fost completat de atitudinea vedetei, iar apariția ei îndrăzneață a reușit să atragă toate privirile.

Deschide galeria foto pentru a vedea ce ținută îndrăzneață a ales Cara Delevingne pentru nunta prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Este oficial! Meghan Markle este însărcinată! Uite când va naște ducesa de Sussex

Michael Buble renunță la muzică. Care este motivul pentru care artistul a luat decizia radicală?

Cum s-au îmbrăcat Ducesele Kate Middleton și Meghan Markle la nunta Prințesei Eugenie

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete