Olivia Steer, despre momentul în care fiul său i-a spus că nu mai vrea să fie vegetarian: „Am avut un nod în gât”

Olivia Steer este cunoscută pentru stilul său de viață sănătos, dar și pentru faptul că a încercat să-și convingă întreaga familie să-i urmeze sfaturile. 

Invitată în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe', Olivia Steer a mărturisit cum s-a simțit când fiul său cel mare a venit de la școală și i-a spus că nu mai vrea să fie vegetarian.

Olivia Steer, despre momentul în care fiul său i-a spus că nu mai vrea să fie vegetarian

Olivia Steer și Andi Moisescu au împreună doi băieți, David (11 ani) și Luca (9 ani), pe care încearcă să îi crească într-un mediu deschis și democratic. Totodată, Olivia încearcă să le insufle celor doi băieți cumpătarea de care ea însăși dă dovadă atunci când vine vorba despre stilul alimentar. Ca urmare, aceasta a mărturisit că nu i-a picat prea bine când, într-o zi, fiul său mai mare a venit acasă și i-a spus că vrea să mănânce carne.

„Eu sunt raw vegană, dar nu impun nimănui asta. David a început inițial prin a fi vegetarian, îi plăcea ce găteam, până când într-o zi a spus că își dorește să mănânce și el același lucru alături de colegii săi de la școală. Îți dai seama că am luat poziție pentru că la școală copiii mâncau în fiecare zi dulciuri, pâine albă, adică glucide care încarcă organismul, așa că i-am spus că e posibil să aibă probleme, i-am explicat avantajele și dezavantajele. I-am spus inclusiv faptul că dacă va fi în rând cu ceilalți nu va fi văzut ca un ciudat, dar dezavantajul s-ar putea să apară în câteva luni sau săptămâni. Și a fost decizia lui să fie omnivor și, e drept, am avut un nod în gât pentru că îi construisem o sănătate de fier, nu avusese nici o problemă.

Dar citisem că este important să nu îi bagi pe gât copilului cu forța ce mâncare și în ce cantitate vrei. De aceea niciodată nu insist nici să termine tot din farfurie. Așa că nu l-am obligat, a fost decizia lui. Dar în trei luni a început să aibă probleme și să îl doară burtica și să spună că a fost un prost. Iar atunci a ales să fie din nou vegetarian', a povestit cu sinceritate Olivia.

Despre relaţia sa cu familia ei, dar și despre sporturile extreme pe care le fac fiii săi, Olivia Steer vorbeşte duminica aceasta, la emisiunea „Dincolo de aparenţe', de la Antena Stars.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Andi Moisescu îi ia apărarea soției sale, Olivia Steer

Olivia Steer participă la V for Verde

[INTERVIU] OLIVIA STEER: Copiii mei mă inspiră să fac ce nici cu gândul nu gândeam'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro