Kevin Spacey, abuzat de tatăl său. Ce detalii despre copilăria actorului au ieșit la iveală, imediat după ce acesta a dezvăluit că este gay?

După ce actorul Anthony Rapp a făcut dezvăluiri șocante despre Kevin Spacey, acuzându-l pe acesta că l-a abuzat sexual atunci când avea doar 14 ani, mai multe detalii despre cel ce interpretează personajul principal în serialul “House of Cards” au ieșit la iveală.

Acuzat că l-a abuzat sexual pe Anthony Rapp, Kevin Spacey a declarat că nu își amintește incidentul, care a avut loc în urmă cu mulți ani și pe care l-a pus pe seama consumului exagerat de băuturi alcoolice. În plus, Kevin Spacey a vorbit și despre orientarea sa sexuală, mărturisind că este homosexual. După ce scandalul a luat amploare, iar celebrul actor a fost acuzat că a făcut aceste dezvăluiri pentru a atrage atenția de la evenimentul care a dus la declanșarea situației neplăcute, fratele lui Kevin Spacey, Randall Fowler, a acordat un interviu pentru Daily Mail în care a vorbit despre copilăria lor și momentele neplăcute prin care au fost nevoiți să treacă.

Kevin Spacey, abuzat de tatăl său

Randall Fowler, fratele lui Kevin Spacey, a dezvăluit că în copilărie, cei doi au trăit momente de coșmar. Mai exact, tatăl lor, Thomas Geoffrey Fowler, care era un om foarte dur, pervers și sadic, după cum a fost descris de Randall Fowler, i-ar fi abuzat fizic pe cei doi, dar și sexual.

Randall Fowler a povestit că au fost bătuți și violați de tatăl lor atunci când aveau doar 12 ani.

„L-am amenințat că îi vom spune totul mamei și că familia se va destrăma. Kevin se închidea în el ca într-un limb emoțional. Copilăria alături de un tată degenerat m-a afectat cumplit, am trecut prin trei căsătorii și 40 de aventuri', a sous Randall Fowler, potrivit digi24.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Kevin Spacey.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Alina Eremia a dezvăluit dieta care a ajutat-o să slăbească 8 kilograme în timp record: „Aveam un program alimentar dezorganizat'

Mirabela Dauer, despre relația cu Raoul: „Mă sufocam, nu mai puteam suporta prezenţa lui!'

Kevin Spacey, declarații surprinzătoare despre orientarea sa sexuală. Actorul a recunoscut că este homosexual

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete