Office 365 pentru acasă – dai un ban, dar nu te mai stresezi

tableta

Fiecare dispozitiv din casă sau de la birou poate deveni o ușă către serviciile pe care le plătești și utilizezi, dacă știi ce programe să alegi. Este doar o chestiune care te ajută să îți faci viața mai ușoară și ca orice lucru bun, costă!

Dacă și abonamentele la telefonie mobilă ar fi cum este cel la Office 365 pentru acasă, piața comunicațiilor din România ar avea foarte mult de câștigat. De fapt, acest abonament funcționează ca un prepay, „plătești numai cât folosești'. Un alt mare avantaj cu care vine este că ai perioadă de probă o lună întreagă, să vezi ce și cum, iar după această perioadă de poți decide dacă vrei să plătești un abonament lunar sau nu.

Abonamentul se face pe câte luni vrei să-l utilizezi, așa că dacă l-ai folosit, să spune, 2 luni, în a treia poți sista plățile. Partea proastă aici este că va trebui să îți salvezi documentele pe care le ai după ce ai sistat abonamentul pentru că altfel se vor pierde.

„Depozitul' pe care-l deschizi de oriunde

În plus, spațiul de stocare elimină nevoia achiziționării unui hard disk extern care mai costă și el câteva sute de lei. Odată cu achiziționarea abonamentului primești cinci licențe care vin la pachet cu câte 1TB de memorie în OneDrive, adică undeva la 300.000 de fotografii la rezoluție foarte bună sau echivalentul a mai multe documente decât vei putea vreodată stoca în viața asta. Partea bună este că toate aceste documente se pot accesa de oriunde cu ajutorul contului fără să mai fie nevoie să cari după tine un hard extren. Mai mult, dacă faci poze cu telefonul, ele pot fi stocate automat in cloud, nu pe telefon, ceea ce te scapă de încă o povară.

De asemenea, față de serviciile gratuite pe care le oferă alte companii, acestea au merele beneficiu că poți folosi suita Office în offline, adică fără să fii conectat la internet, mai ales că știm cu toții cât de zgârciți sunt furnizorii de servicii de internet cu traficul.

Așii Office 365 pentru acasă

Cei care au un mail, știu că fără Word  nu prea există viață atunci când primești un fișier atașat. Iar folosirea unui alt program pentru deschidere fișierelor Word, nu garantează și primirea informației într-un mod corect. La fel și când vine vorba de fișierele Excel. Trecând pentru utilitatea lui în contabilitate, pentru familie, acesta vă ajută să țineți evidența cheltuielilor, iar în cazul meu, i-am găsit o utilitate mai puțin ortodoxă, în folosesc pentru ordonarea listei de contacte.

Un alt mare avantaj este că versiunea „Office 365 pentru acasă' este mult mai ieftină decât versiunile clasice, și asta prin prisma faptului că o versiune clasică de Office este diferită de la un sistem de operare la altul, și trebuie cumpărată separat. Partea bună la versiunile clasice este că pot fi folosite pe o perioadă lungă de timp, în schimb abonamentul odată oprit acolo se oprește și utilizarea. Dar, nu ai o varinta pentru un singur device, ci pentru toate, care se poate utiliza cu ajutorul unui cont.

Bun, de la copil la adult

Mai mult, la Office 365 ai 5 licențe la 42 de lei pe lună, pe când la versiunile clasice, costurile ar fi de echivalente cu cele ale abonamentului pe un an și jumătate dar pe un singur dispozitiv.

Un alt program din suita Office, imperios necesar atât pentru părinți cât și pentru copii este Power Point. Dacă el îl folosesc la diferite prezentări, copii îl pot folosi pentru a construi și a explora grafica. Acesta s-ar putea dovedi a fi destul de util pentru ei, la prezentări făcute la școală, școală care devine tot mai legată de tehnologie.

Față de varianta gratuita de Office pentru mobil, Office 365 îți permite și să creezi și să editezi documente nu numai să le deschizi. Cu Office 365 pentru acasă poți folosi aplicațiile Microsoft Office pe 5 telefoane și 5 tablete, fără cost suplimentar.

Un alt beneficiu este cel al celor 60 de minute de Skype. Sunt acum o serie de servicii care oferă video-call gratuit, deci acesta nu mai contituie un avantaj atat de mare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse