Octavian Ursulescu, declarații emoționante despre relația specială pe care a avut-o cu Stela Popescu: “M-a marcat în viață”

Octavian Ursulescu este un nume importat al televizunii românești, acesta fiind unul dintre cei mai apreciați prezentatori din România. Activând în acest domeniu, Octavian Ursulescu a avut ocazia de a cunoaște artiști mari ai țări, printre care se numără și regretata Stela Popescu.

Octavian Ursulescu, declarații emoționante despre relația specială pe care a avut-o cu Stela Popescu

Pe lângă cariera de jurnalist, Octavian Ursulescu a devenit cunoscut și după ce a prezentat pentru prima oară Festivalul de la Mamaia, în anul 1983. Ulterior, acesta a prezentat 13 ediții ale Festivalului de la Mamaia și o mulțime de alte concursuri și evenimente. Invitat în emisiunea 'Dincolo de aparențe',  Octavian Ursulescu a vorbit, printre altele,  și despre relația specială pe care a avut-o cu Stela Popescu. Pe cei doi i-a legat o frumoasă prietenie, iar Octavian Ursulescu și-o amintește pe Stela Popescu ca fiind un om plin de energie, pozitiv, așa cum actrița apărea de fiecare dată în fața publicului.

“Stela Popescu m-a marcat în viață. Am fost prieteni de familie. Stela după două-trei spectacole era un monument de energie. Ne zicea “băieți, ce bem, ce mâncăm, ce vedem?”. Eu și Stela am fost într-un cerc de prieteni foarte apropiați. Câteodată eu eram șoferul ei, ea nu avea mașină, o luam și mergeam  acolo. Am fost foarte legat de ea. Ne simțeam bine, eram noi între noi și Stela era copleșitoare”, a mărturisit Octavian Ursulescu, în cadrul emisiunii 'Dincolo de aparențe' de la Antena Stars.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Octavian Ursulescu și Stela Popescu.

Foto: antena 1, hepta.ro, facebook

Citește și:

Cum arată azi Grecia Colmenares, „Maria de nadie'

Mihai Chițu, dezvăluiri despre experiența de la „Vocea României'! Ce meserii a avut înainte de participare și ce a făcut cu banii câștigați | Vedetele răspund

Obiceiul la care Marina Voica nu poate renunța. Care este plăcerea vinovată a cântăreței?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete