Octavian Ursulescu, declarații emoționante despre relația specială pe care a avut-o cu Stela Popescu: “M-a marcat în viață”

Octavian Ursulescu despre relația specială cu Stela PopescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Octavian Ursulescu este un nume importat al televizunii românești, acesta fiind unul dintre cei mai apreciați prezentatori din România. Activând în acest domeniu, Octavian Ursulescu a avut ocazia de a cunoaște artiști mari ai țări, printre care se numără și regretata Stela Popescu.

Octavian Ursulescu, declarații emoționante despre relația specială pe care a avut-o cu Stela Popescu

Pe lângă cariera de jurnalist, Octavian Ursulescu a devenit cunoscut și după ce a prezentat pentru prima oară Festivalul de la Mamaia, în anul 1983. Ulterior, acesta a prezentat 13 ediții ale Festivalului de la Mamaia și o mulțime de alte concursuri și evenimente. Invitat în emisiunea 'Dincolo de aparențe',  Octavian Ursulescu a vorbit, printre altele,  și despre relația specială pe care a avut-o cu Stela Popescu. Pe cei doi i-a legat o frumoasă prietenie, iar Octavian Ursulescu și-o amintește pe Stela Popescu ca fiind un om plin de energie, pozitiv, așa cum actrița apărea de fiecare dată în fața publicului.

“Stela Popescu m-a marcat în viață. Am fost prieteni de familie. Stela după două-trei spectacole era un monument de energie. Ne zicea “băieți, ce bem, ce mâncăm, ce vedem?”. Eu și Stela am fost într-un cerc de prieteni foarte apropiați. Câteodată eu eram șoferul ei, ea nu avea mașină, o luam și mergeam  acolo. Am fost foarte legat de ea. Ne simțeam bine, eram noi între noi și Stela era copleșitoare”, a mărturisit Octavian Ursulescu, în cadrul emisiunii 'Dincolo de aparențe' de la Antena Stars.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Octavian Ursulescu și Stela Popescu.

Foto: antena 1, hepta.ro, facebook

Citește și:

Cum arată azi Grecia Colmenares, „Maria de nadie'

Mihai Chițu, dezvăluiri despre experiența de la „Vocea României'! Ce meserii a avut înainte de participare și ce a făcut cu banii câștigați | Vedetele răspund

Obiceiul la care Marina Voica nu poate renunța. Care este plăcerea vinovată a cântăreței?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete