Cum arată azi Grecia Colmenares, “Maria de nadie”

Pe Grecia Colmenares nu ai cum s-o uiți. Cu certitudine, telenovele precum “Maria” (“Maria de nadie”) sau “Milagros” te-au ținut și pe tine lipită de televizor prin anii 2000. 

“Maria de nadie”

Avea doar 23 de ani când interpreta rolul Mariei în telenovela venezueleană “Maria de nadie”. După moartea tatălui său, Maria, o tânără frumoasă și inocentă, care trăia la țară împreună cu mama și cu fratele său, pleacă la oraș, în Buenos Aires, pentru a se angaja și a-și putea întreține familia rămasă în satul natal.

Se angajează într-un cabaret, unde îl întâlnește pe Juan Carlos Arocha, de care se îndrăgostește. Destinul o duce în conacul familiei Arocha, unde va lucra ca servitoare. Aici se naște frumoasa poveste de iubire dintre ea și tânărul Juan Carlos, dar tatăl lui Juan Carlos scoate la iveală faptul că Maria este fiica sa dintr-o relație extraconjugală.

Cum arată azi Grecia Colmenares. Actriţa apare într-un pictorial sexy

Cu aproximativ 7 ani în urmă, la vârsta de 49 de ani, frumaosa actriţă a realizat un pictorial incendiar într-o revistă venezueleană. “La cei 49 de ani ai mei pot să fiu încă sexy. Am mare grijă de corpul meu, pentru că eu consider că orice femeie trebuie să încerce să arate cât mai bine, chiar dacă este singura“, spunea Grecia la vremea aceea.

Grecia Colmenares are azi 56 de ani, dar acești ani par să nu fi trecut peste ea. Deschide galeria foto de mai sus și vezi cum arată azi Grecia Colmenares – “Maria de nadie”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete