Obiceiul la care Marina Voica nu poate renunța. Care este plăcerea vinovată a cântăreței?

plăcerea vinovată a Marinei Voica

Marina Voica este una dintre cele mai îndrăgite soliste de muzică ușoară, iar melodiile sale au încântat generații întregi. La 81 de ani, cântăreața este tot timpul cu zâmbetul pe buze, plină de viață și are întotdeauna grijă să facă acele lucruri care îi bucură sufletul.

Plăcerea vinovată a Marinei Voica

Se spune că orice om are o slăbiciune și că oricât de mult ar încerca să renunțe la acel lucru, eforturile se dovedesc a fi în zadar. Ei bine, acest lucru se aplică și în cazul Marinei Voica. Îndrăgita cântăreață are o plăcere vinovată și de-a lungul timpului, aceasta a tot încercat să renunțe la acest obicei, dar fără succes. Într-un interviu acordat unui post de televiziune, cântăreața a vorbit despre pasiunea ei pentru haine.

“Tot timpul îmi cumpăr haine. Eu urăsc lucrurile scumpe. Vreau să mă vindec de această boală. Da, ţin foarte mult la lucrurile mele, pentru că îmi aduc fericirea. Eu sunt şi croitoreasă. Da, fac cumpărături online”, a povestit Marina Voica în cadrul emisiunii “Vorbeşte Lumea”.

Marina Voica este o femeie cochetă, iar acest lucru se vede de fiecare dată când apare în public, motiv pentru care nu este de mirare că shopping-ul și hainele se numără printre pasiunile acesteia. În plus, pe lângă muzică și haine, cântăreața este îndrăgostită de șofat. Cântăreței îi place foarte mult să conducă, iar când se află la volan, aceasta nu ascultă niciodată muzică.

“Da, da, îmi place să conduc. Eu nu ascult muzică atunci când sunt în maşină, pentru că o respect prea mult. Eu ascult muzică atunci când sunt în casă, când am o anumită dispoziţie – o dau tare”, a spus îndrăgita cântăreață.

Foto: libertatea.ro

Citește și:

Mesajul trist publicat de Mirabela Dauer: „Am înţeles multe, dar niciodată pe mine…'

Uma Thurman, mărturisiri emoționante. Actrița a fost hărțuită sexual și a fost la un pas să își piardă viața

Marina Voica, o frumusețe răpitoare în tinerețe și o voce de aur! Cum arată artista la 80 de ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete