Obsedată de un sunet bun? Iată un gadget de top într-o nuanță chic

Cel mai clar sunet prin căști poate fi apreciat doar dacă zgomotele cotidiene nu deranjează audiția. 

Tot ceea ce poartă numele Bang & Olufsen a fost reglat la perfecțiune, aducându-vă sunetul clar. La Bang & Olufsen am împărtășit o pasiune obsesivă de sunet de aproape 100 de ani: chiar și când sunteți în mișcare sunetul a fost perfecționat în mod constant prin tehnici unice de reproducere a sunetului.

Beoplay H8i

Bucurați-vă de muzică cu ajutorul căștilor premium Beoplay H8i, fără fir, on-ear. Cu funcție pentru Active Noise Control, faimosul sunet Bang & Olufsen, materiale de lux și un design simplificat, minimalist, acestea sunt ideale pentru călătoriile zilnice sau pentru cele mai lungi. Prezentat într-o nouă culoare contemporană, acest model clasic Bang&Olufsen dispune de cele mai recente tehnologii, cum ar fi senzorul de proximitate și modul Transparency, astfel încât să puteți rămâne conectat la împrejurimi. Cu o durată impresionantă a bateriei de până la 30 de ore, vă puteți bucura de muzică pe parcursul întregii zile. Fiind o combinație perfectă de stil și funcționalitate, Beoplay H8i este unul dintre cele mai ușoare dispozitive din clasa sa, oferindu-vă un confort optim.

Materiale premium (piele, aluminiu) creează un design premium ce asigură o durată mare de viață. Totodată sunt foarte comode și pot fi folosite ore în șir fără niciun disconfort.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse