Obsedată de un sunet bun? Iată un gadget de top într-o nuanță chic

Cel mai clar sunet prin căști poate fi apreciat doar dacă zgomotele cotidiene nu deranjează audiția. 

Tot ceea ce poartă numele Bang & Olufsen a fost reglat la perfecțiune, aducându-vă sunetul clar. La Bang & Olufsen am împărtășit o pasiune obsesivă de sunet de aproape 100 de ani: chiar și când sunteți în mișcare sunetul a fost perfecționat în mod constant prin tehnici unice de reproducere a sunetului.

Beoplay H8i

Bucurați-vă de muzică cu ajutorul căștilor premium Beoplay H8i, fără fir, on-ear. Cu funcție pentru Active Noise Control, faimosul sunet Bang & Olufsen, materiale de lux și un design simplificat, minimalist, acestea sunt ideale pentru călătoriile zilnice sau pentru cele mai lungi. Prezentat într-o nouă culoare contemporană, acest model clasic Bang&Olufsen dispune de cele mai recente tehnologii, cum ar fi senzorul de proximitate și modul Transparency, astfel încât să puteți rămâne conectat la împrejurimi. Cu o durată impresionantă a bateriei de până la 30 de ore, vă puteți bucura de muzică pe parcursul întregii zile. Fiind o combinație perfectă de stil și funcționalitate, Beoplay H8i este unul dintre cele mai ușoare dispozitive din clasa sa, oferindu-vă un confort optim.

Materiale premium (piele, aluminiu) creează un design premium ce asigură o durată mare de viață. Totodată sunt foarte comode și pot fi folosite ore în șir fără niciun disconfort.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse