Obiceiul prințului Harry care o scoate din minți pe Meghan Markle. Face acest lucru de fiecare dată!

S-au căsătorit în urmă cu 6 luni, sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și în primăvara anului viitor urmează să devină părinți pentru prima oară, dar acest lucru nu înseamnă că viața lor de cuplu este lipsită de problemele. Un obicei la care prințul Harry nu poate renunța o scoate din minți pe Meghan Markle și este sursa micilor conflicte apărute între cei doi.

Când decid să locuiască împreună, partenerii ajung să își descopere laturile mai puțin plăcute și obiceiurile pe care le-au ascuns față de partenerul de viață. Prințul Harry și Meghan Markle se află la început de drum și au o căsnicie fericită, dar cu toate acestea, există momente în care discuțiile lor sunt aprinse.

Prințul Harry este foarte grijuliu cu soția sa, Meghan Markle, lucru care poate fi observat cu ușurință de fiecare dată când sunt văzuți în public. Gesturile tandre nu lipsesc niciodată, iar de când au anunțat că vor deveni părinți pentru prima oară, prințul Harry pare mult mai atent la nevoile ducesei de Sussex.

Deși pare că între ei lucrurile merg tot timpul perfect, într-un documentar difuzat recent, prințul Harry a dezvăluit care este obiceiul care o scoate pe Meghan Markle din minți. Ducele de Sussex este preocupat ca luminile să fie stinse și să fie folosite doar cele cu adevărat necesare. Obiceiul său de a stinge tot timpul luminile o scoate din minți pe Meghan Markle.

“Soția mea spune de fiecare dată:”De ce să oprești luminile? Este întuneric!”. Eu îi răspund: Avem nevoie doar de o singură lumină, nu de șase.”, a spus prințul Harry, potrivit thesun.co.uk.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul Harry și Meghan Markle.

Foto: hepta.ro, northfoto.com

Citește și:

Florin Busuioc a fost scos de la Terapie Intensivă

Mirela Retegan a plâns în direct. Care este cel mai mare regret al vedetei?

Ce s-a întâmplat cu 3 zile înainte ca Adelina Pestrițu să își creștineze fetița?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete