Mirela Retegan a plâns în direct. Care este cel mai mare regret al vedetei?


Pe Mirela Retegan o cunoaște toată lumea ca fiind o femeie plină de viață, de energie și tot timpul cu zâmbetul pe buze. Indiferent de locul în care se află, vedeta reușește să le schimbe dispoziția celor din jur, fie că vorbim despre cei mici, fie că facem referire la adulți.

Având în vedere că fericirea ei este una molipsitoare, puțini sunt cei care s-au gândit că viața Mirelei Retegan nu a fost tot timpul roz și că au existat clipe mai puțin fericite, regrete și lovituri care i-au lăsat un gol imens în suflet.

Care este cel mai mare regret al Mirelei Retegan?

Cu toate că viața nu i-a oferit doar motive de bucurie, Mirela Retegan nu și-a pierdut niciodată zâmbetul, învățând să meargă mai departe și să accepte lucrurile mai puțin plăcute din viața ei. Când vine vorba despre regrete, Mirela Retegan se emoționeză de fiecare dată și asta pentru că cel mai mare regret al vedetei este legat de o persoană foarte importantă, dar care nu îi mai este alături în prezent.

“Tata nu mai e de aproape 10 ani și este pentru mine cel mai sensibil lucru din viața mea. Încă după 10 ani trag mașina pe dreapta și nu plâng, urlu de dor. Sunt momente în care îmi lipsește atât de tare, fizic, să îl văd și să îi vorbesc, dar și-a făcut treaba. Atât cât a fost mi-a dat încrederea de care aveam nevoie ca eu să fiu astăzi cine sunt și este tot ceea ce cred că e mai important să dau mai departe copilului meu. În momentul de față este cel mai mare regret al meu că nu poate să se bucure de tot ceea ce mi se întâmplă. La orice oră din zi și din noapte m-ai întreba despre subiectul ăsta îmi este imposibil să nu mă emoționez pentru că este pentru mine cea mai frumoasă amintire pe care eu o am.”, a povestit Mirela Retegan în emisiunea “Lifestyle sănătos”.

Pentru că relația cu tătăl ei a fost una specială, nici la 10 ani de la decesul acestuia Mirela Retegan nu se poate obișnui cu ideea că nu îi mai poate vorbi și că nu mai are posibilitatea de a-i împărtăși lucrurile frumoase care îi bucură sufletul.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a asculta declarațiile emoționante ale Mirelei Retegan.

Foto: facebook

Citește și: 

Ce s-a întâmplat cu 3 zile înainte ca Adelina Pestrițu să își creștineze fetița?

Andreea Bălan a explicat de ce a ales să dezvăluie chipul fetiței ei la 2 ani de la nașterea micuței

Carmen Iohannis, aspru criticată pentru ținuta purtată la ceremonia dedicată Centenarului Armistițiului: Femeia vrea să sară-n ochi ca…'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete