Ce s-a întâmplat cu 3 zile înainte ca Adelina Pestrițu să își creștineze fetița?

Adelina Pestrițu a avut parte de un weekend încărcat de emoție, vedeta creștinându-și fetița. Ceremonia religioasă a fost urmată de o petrecere pe cinste la care au participat o mulțime de vedete, dar și prieteni apropiați ai cuplului. 

Adelina Pestrițu și-a dorit ca petrecerea de botez a micuței Zenaida Maria să fie una memorabilă, acesta fiind motivul pentru care s-a asigurat personal că lucrurile merg perfect. Deși s-a ocupat chiar și de cele mai mici detalii, momentele de panică nu au lipsit.

Ce s-a întâmplat cu 3 zile înainte ca Adelina Pestrițu să își creștineze fetița?

Cu doar 3 zile înainte de petrecerea de botez a fetiței Adelinei Pestrițu, o situație neprevăzută a dat peste cap toate pregătirile. Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea și-au dorit ca în ziua marelui eveniment să îi aibă aproape pe toți cei dragi, iar după ce invitații au confirmat că vor fi prezenți la petrecere, cei doi au descoperit că numărul acestora depășea numărul locurilor disponibile în sală. Vedeta a povestit peripețiile prin care a trecut pentru a rezolva rapid această problemă, mai ales că timpul avut la dispoziție era unul limitat

“Cu 3 zile înainte de eveniment, ne-am dat seama că ne-au confirmat prezența mai mulți prieteni decât ne așteptam noi. Bucurie mare, însă ce ne facem cu sala și cum îi așezăm la masă. Și am început să căutăm soluții la această mică-mare problemă. Indiferent cum calculăm, tot nu ne ajuta cu nimic. Între timp, vorbind cu cei de la locație, ne-au dat singura soluție existentă și, în același timp plauzibilă: dăm comandă la fabrică de mese mai mari de 12 locuri per bucată. Când am auzit, mi s-a părut SF. Cum să dăm comandă de mobilă înainte cu 3 zile de marele eveniment? Dacă nu este gata? Dacă nu se potrivesc? Dacă nu vor arăta ok? Cu teamă în suflet, am zis da. Trebuie să facem asta, altfel nu ne putem bucura de acest eveniment cu toți oamenii dragi nouă, care au avut plăcerea să ne fie alături. Și nu ne dorim să-i dezamăgim. Mesele au fost gata în 2 zile.

Apoi, cei responsabili cu decorațiunile și toate micile detalii, au luat măsuri pentru modificările aferente. Am schimbat mesele? Bun. Acum schimbăm și scaunele.' Mi se părea ireal totul, mai ales că se întâmpla pe ultima sută de metri. Era vorba de ore deja. Scaunele au fost comandate și, cu o seară înaintea evenimentului, au ajuns în București, după care au fost perfect așezate, la fel ca și florile, tacâmurile și toate detaliile care făceau decorul să fie desprins parcă dintr-o poveste. Cel puțin așa arăta povestea mea, a noastră, de suflet.”, a povestit Adelina Pestrițu, potrivit edamagazine.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii de la botezul fetiței Adelinei Pestrițu.

Bianca Hriscu

Foto: facebook

Citește și:

Andreea Bălan a explicat de ce a ales să dezvăluie chipul fetiței ei la 2 ani de la nașterea micuței

Michelle Keegan are un mesaj pentru femeile care refuză să facă testul Papanicolau

Christina Aguilera, moment emoţionant la un concert – Artista a urcat pe scenă alături de fiica sa

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete