Florin Busuioc a fost scos de la Terapie Intensivă

Florin Busuioc a trecut cu bine de perioada critică și a fost scos de la Terapie Intensivă, potrivit unor surse medicale.

Actorul şi îndrăgitul om de televiziune e conștient și comunică cu medicii și familia. Deși în primele zile ale internării, starea de sănătate a lui Florin Busioc era destul de gravă, astăzi a ieșit soarele pe strada lui Busu. A fost transferat într-un salon normal, iar zvonul că ar putea să-i fie montat un al doilea stent a fost infirmat.

Starea de sănătate a lui Florin Busuioc se îmbunătățește, însă nu se știe cu exactitate când va fi externat.

Florin Busuioc se află internat la Spitalul Fundeni, după ce a suferit un infarct în urmă cu o săptămână, în timpul unui spectacol pe care-l susținea la Craiova. A ajuns de urgență la spital, apoi a fost transferat în Capitală, la Fundeni. A fost supus unor intervenții chirurgicale.

„Florin Busuioc a venit la spital în stare foarte gravă. A avut un vas mare de sânge complet obturat la inimă. După ce i-am montat un stent, putem spune că pacientul se simte mult mai bine. Are tensiunea 12.7, dar este în continuare intubat şi ventilat mecanic, starea lui generală fiind monitorizată de aparate. Nu este conştient, fiind în continuare sedat. Dacă nu se făcea această procedură în regim de urgenţă, şansele de supravieţuire ar fi fost minime. Din păcate, aici la clinică, noi nu aveam personal medical suficient. Operaţia a durat puţin, dar mobilizarea a fost mai grea', a declarat dr. Silviu Traşcă pentru click.ro.

Apropiații lui Busu îl roagă să fie puternic, să se facă bine şi să revină pe ecran.

“Trezeşte-te cât mai repede, să vezi câtă lume te iubeşte”!

Busu, mâine dimineaţă vreau să te văd pe post (chiar dacă uneori băteai „apa-n piuă „). Trezeşte-te cât mai repede, să vezi câtă lume te iubeşte! Toţi vrem o vreme splendidă pentru tine!', a spus Cornelia Patrichi.

Un alt mesaj vine din partea Andrei: “Multă sănătate, dragă Busu! Te aşteptăm înapoi pe ecran cu nerăbdarea cu care aşteptăm să vină iarăşi primăvara! Îţi trimit cele mai bune gânduri, domn drag!”

 

Iulia Sandu

Foto:libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete