Cum arăta Michael Jackson înainte să moară? Autopsia artistului, publicată la 10 ani de la moartea acestuia!

Ultimii ani din viața lui Michael Jackson au fost marcați de scandaluri și probleme de sănătate serioase, lucruri care i-au provocat și moartea prematură, la doar 51 de ani. Acum, la 10 ani de la moartea artistului, autopsia acestuia a fost publicată. Cum arăta Michael Jackson înainte să moară? 

Se pare că nenumăratele intervenții chirurgicale prin care a trecut din dorința de a-și schimba complet aspectul fizic i-au fost, în cele din urmă, fatale.

Cum arăta Michael Jackson înainte să moară?

Autopsia lui Michael Jackson scoate la iveală detalii șocante referitoare la starea în care se afla cel supranumit Regele muzicii pop înainte de a muri. De la o persoană energică, capabilă să execute mișcări de dans complicate și aproape imposibil de reprodus, se pare că Michael Jackson ajunsese să cântărească doar 50 de kilograme, ducând o luptă dură împotriva anorexiei.

Din raportul medico-legal făcut public la 10 ani de la moartea lui Michael Jackson reiese că acesta nu se mai hrănea corespunzător, având în vedere că în stomacul său au fost găsite doar fragmente de pastile parțial dizolvate. În plus, Regele muzicii pop prezenta urme de înțepături la nivelul șoldurilor, încheieturilor și umerilor, ca urmare a calmantelor care îi erau injectate de către medicul său, potrivit mirror.co.uk. Genunchii și gambele starului prezentau vânătăi, iar pe spate au fost constatate mai multe tăieturi, semn că acesta suferise recent o lovitură puternică.

Mai mult decât atât, medicii care au realizat autopsia au descoperit că Michael Jackson avea buzele tatuate cu cerneală roz, sprâncenele cu cerneală neagră și avea un tatuaj executat cu cerneală neagră la nivelul frunții pentru a masca peruca pe care o purta în permanență.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Michael Jackson.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Claudia Pătrășcanu, despre lupta pentru custodia fiilor ei: „Nu vreau să cred că există cea mai mică șansă ca acești copii să fie luați de lângă mine'

Mama ei a spus tot adevărul. Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Greta Thunberg?

Tatăl Andreei Bălan, prima declarație după zvonurile că artista ar divorța

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete