Oana Roman, urmărită numai de probleme

Oana Roman trece printr-o perioadă nefastă. După gestionarea problemelor de sănătate ale mamei sale, a urmat infecția cu Covid-19, iar acum este într-un moment vulnerabil din punctul de vedere al sănătății.

O prezență deschisă și comunicativă în mediul online, Oana Roman le-a mărturisit celor care îi urmăresc conturile de socializare faptul că a fost infectată cu Covid-19. Dacă în zilele în care boala era acută, aceasta nu s-a simțit atât de rău, acum, post-Covid, se confruntă cu tot felul de stări.

„Pentru mine recuperarea post-covid e destul de grea. Practic cât am fost bolnavă am avut simptome foarte ușoare. După ce a trecut boala… e mai greu. Am stări de oboseală, nasul și sinusurile nu prea ok, și uneori stări de greață'.

Într-o serie de stories, aceasta a povestit că a reușit totuși să se mobilizeze și să facă tot ce și-a propus. Urmează însă câteva seturi de analize, pentru a-și evalua starea de sănătate.

Oana Roman trece printr-o perioadă solicitantă emoțional

Infecția cu Covid-19 a venit la câteva săptămâni după un moment greu din viața vedetei. Mama acesteia s-a îmbolnăvit și a avut nevoie de îngrijiri speciale, chiar în weekendul în care Oana, alături de familie, o sărbătoreau pe fetița acesteia, Isabela.

La acea vreme, Oana mărturisea:

„S-a descoperit că are o infecție urinară, la rinichi, care trebuie tratată și mai așteptăm încă anumite rezultate (…). Pot doar să vorbesc cu ea la telefon. Evident că nu-i place că este la spital și tot îmi spune că vrea să plece de acolo, dar nu avem ce face, tratamentul trebuie urmat. Din păcate, mama are probleme din ce în ce mai des din cauza vârstei, din cauza afecțiunilor pe care le are și încercăm să facem tot ce-i mai bun pentru ea.'

Oana RomanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Foto: Instagram

Citește și: Antonia, îngrijorată din cauza unor analize medicale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro