Antonia, îngrijorată din cauza rezultatelor unor analize medicale: „Trebuie să muncesc mult cu…”

Antonia este una dintre cele mai frumoase și talentate cântărețe de la noi din țară. Aceasta se bucură de o carieră fantastică, dar și de o familie superbă.

Antonia are trei copii, o fată dintr-o relație anterioară, Maya, și doi băieți, Akim și Dominic, cu Alex Velea. Recent, artista a oferit un interviu celor de la OK! Magazine și a dezvăluit cum îi este viața în această perioadă.

Vedeta s-a arătat extrem de îngrijorată de ceea ce se întâmplă cu vecinii noștri din Ucraina și i se rupe sufletul când vede drama prin care trec mamele cu micuții lor.

„Primăvara începe cu bine, dar şi cu îngrijorare, având în vedere situaţia prin care trec cei din Ucraina. Nu pot să sper decât că lucrurile se vor linişti, că oamenii nu vor mai suferi aşa cum se întâmplă acum. Mai ales suferinţa copiilor nevinovaţi mă consumă foarte tare, imaginile sunt greu de privit. Separat de această situaţie, încerc să mă menţin veselă şi optimistă, energică în faţa copiilor mei', a declarat Antonia pentru OK! Magazine.

Dincolo de acest aspect, frumoasa partenră a lui Alex Velea a recunoscut că stă foarte prost cu timpul, aceasta împărțindu-se între viața de familie și carieră.

„Somnul nu îmi prea ajunge, dar m-am obişnuit să dorm şi mai puţin, mai ales de când am copiii, dar şi pentru că mereu eram pe drumuri, că am un program destul de încărcat. Cred că m-am şi obişnuit aşa. Încerc să am grijă la alimentaţie, fac sport, iau vitamine, mă odihnesc, stau în linişte atunci când prind momente de linişte. Dimineaţa alarma sună la ora 7, atunci se trezesc copiii şi îi pregătesc de şcoală şi grădiniţă', a mai spus cântăreața.

Din acest motiv, Antonia, în vârstă de 32 de ani, a fost nevoită să facă unele investigații medicale, iar specialiștii au descoperit că din cauza stresului aceasta are o vârstă biologică de 69 de ani.

„Mă mobilizez să fiu matură şi puternică în toate deciziile relevante din viaţa mea de adult. De părinte. De curând, am făcut nişte analize şi, din cauza stresului, vârsta mea biologică este de 69 de ani. Aşa că trebuie să muncesc mult cu mine să mă echilibrez, să nu mă mai stresez, să cobor această vârstă', a mai dezvăluit ea pentru sursa mai sus menționată, citată de Libertatea.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete