Oana Roman, atacată în mediul online: „Mi-a scris una că merit să mor”

Oana Roman este o prezență activă în mediul online. De-a lungul timpului, numele ei a fost deseori asociat cu lumea mondenă din România și a avut parte de numeroase critici și umilințe care au condus-o către depresie și reorganizare a propriei vieți.

Oana Roman a trecut prin foarte multe greutăți în ultimul an. Mama sa s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate, despărțirea temporară de Marius Elisei nu i-a adus sufletului ei decât un plus de dezamăgire, însă le-a făcut față cu brio tuturor. Motiv pentru care a reușit să găsească cele mai bune soluții pentru cea care i-a dat viață să aibă parte de îngrijirea necesară și de asemenea, să își dea seama că tatăl fetiței ei este cel alături de care vrea să meargă mai departe.

Cu toate acestea, fiind foarte activă pe rețelele de socializare, Oana Roman primește numeroase mesaje de la internauți. Unele dintre ele de apreciere și de susținere, altele extrem de violente și răutăcioase. Recent, fiica lui Petre Roman nu a mai rezistat și a reacționat printr-un mesaj pe Instagram către cei care au jignit-o, încercând să tragă un semnal de alarmă asupra acestui fenomen care poate fi extrem de periculos.

„Nu mă regăsesc absolut deloc cu ceea ce se întâmplă în țara asta și eu nu înțeleg de ce sunt încurajate atitudinile astea absolut oribile din online, deoarece este plin de terminate, bolnave psihic care fac foarte mult rău pentru că propagă ura și asta e un lucru periculos și chiar nu înțeleg de ce există așa ceva.

Mi-a scris una că se bucură că tata m-a părăsit pentru că nu merit să am părinți și că merit să mor. Eu nu înțeleg scopul. Adică la ce folosește cuiva în țara asta faptul că mă calcă în picioare și mă denigrează în felul asta', a transmis Oana Roman la Instastories.

Vedeta a dezvăluit pentru Revista Avantaje care a fost cel mai dureros lucru spus de cineva apropiat.

„Minciuna. Adică eu sunt un om care trăiește cu un profund sentiment și dorință de dreptate. Este unul dintre defectele mele. Tata tot timpul îmi spune „prea ești cu dreptatea în băț, prea nu accepți nimic niciodată’. Mie mi se pare că cel mai urât lucru din lumea asta este să minți despre alții.

(…) Și când un „prieten' spune despre tine lucruri neadevărate, asta pe mine mă deranjează cel mai tare. Poți să spui că nu-ți place de mine sau că am defecte, dar să minți și să spui lucruri neadevărate, că eu aș fi făcut anumite lucruri pe care nu le-am făcut, asta mă deranjează cel mai mult. Din păcate, au fost oameni pe care eu i-am considerat prieteni care au spus lucruri neadevărate în diverse contexte', a declarat Oana Roman într-un interviu pentru Revista Avantaje.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete