Cum arată și cu ce se ocupă Rocsana Marcu după ce a renunțat la televiziune: „Am în sfârșit o slujbă potrivită”

Acum aproape două decenii, Rocsana Marcu făcea parte din trupa Trinity alături de Lili Sandu și Ileana Lazariuc. În prezent, fiecare dintre ele au ales alt drum, și-au întemeiat o familie și au devenit mame.

Rocsana Marcu a renunțat să mai apară în lumina reflectoarelor și a decis să schimbe ceva în ceea ce privește activitatea sa profesională, mai ales după ce a devenit mamă. Frumoasa blondă în vârstă de 40 de ani locuiește în Anglia și de mai bine de 10 ani este agent imobiliar.

„Numele meu este Rocsana Marcu și vând proprietăți de peste 10 ani. Locuiesc în Winchmore Hill, sunt specialist PR, expert legal și mamă pentru două fetițe minunate. Mi-am dat examenele la Londra și am început să lucrez ca agent imobiliar în nordul Londrei', a scris Rocsana Marcu pe site-ul personal.

246365247_10161809088108508_7572220646626706614_nSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Potrivit spuselor sale, fosta prezentatoare nu s-a mai simțit confortabil în lumea mondenă și a ales un domeniu la fel de atractiv, care implică, de asemenea, comunicare, stabilirea unor relații solide cu diverse persoane și bineînțeles, satisfacții financiare. Cele mai fericite pentru aceasta alegere par a fi chiar fetele Rocsanei, fiind de părere că această meserie i se potrivește de minune mamei lor.

„Imobiliarele reprezintă o tranziție bună pentru mine, pentru că pot întâlni oameni și sunt foarte bună la construit relații. Chiar dacă am fost prezentatoare de televiziune de la 18 ani și cântăreață de la 14 ani, nu m-am simțit niciodată confortabil cu celebritatea (cel puțin, de când am devenit mamă).

Știu că meseria asta presupune să păstrez confidențialitatea informațiilor pe care le primesc de la clienții mei și respect asta. Fiicele mele sunt mai mult decât încântate pentru alegerea pe care am făcut-o, aceea de a fi agent imobiliar, și îmi spun cât sunt de fericite că am în sfârșit o slujbă potrivită.

Părinții mei sunt și ei fericiți și nu trebuie să-și mai facă griji în legătură cu ce citesc în presă despre mine (pentru moment, cel puțin)', scrie Rocsana Marcu pe site-ul ei de prezentare, potrivit Wowbiz.

Foto: Facebook, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete