Muncește zi și noapte, dar nu uită să aibă grijă de el! Cum se menține în formă Alex Dima?

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Alex Dima este unul dintre cei mai apreciați jurnaliști profesioniști din România. El se poate lăuda cu realizări importante în acest domeniu, la care mulți doar visează. El este realizatorul emisiunii de reportaje „România, te iubesc', de la Pro TV, care are o mulțime de fani.

Pentru doar 43 de minute de emisie în fiecare săptămână, Alex Dima a mărturisit cu zâmbetul pe buze că muncește sute de ore atât pe teren, cât și în redacție. Chiar dacă ajunge să petreacă mai multe ore la muncă decât acasă, în fiecare zi, iar uneori, chiar și multe nopți la rând, celebrul jurnalist este mândru și foarte fericit cu ceea ce face. Iubirea pentru jurnalism este ceea ce îl motivează zilnic pe Alex Dima pentru a rezista un număr record de ore în redacție.

Alex Dima, jurnalistul model care este și un bărbat chipeș. Cum reușește să se mențină în formă

Invitat la Gala Femeia Anului 2016, desfășurată, pe 28 martie, în castelul din inima Bucureștiului – Le Chateau, Alex Dima a povestit cu sinceritate că reușește totuși să își facă timp pentru el, chiar dacă muncește foarte mult. Jurnalistul susține că are un meniu foarte bine organizat și are grijă să facă sport în fiecare zi.

„Secretul este foarte simplu: iubesc ceea ce fac. Îmi place foarte mult ceea ce fac, și asta este o chestie care mă ține pe mine și pe colegii mei. E o chestie care ne ține acolo la muncă. În meseria asta, faci o boală și anume gastrita, aproape toți avem așa ceva. Dar iubim foarte mult ceea ce facem. Țin o cură, îmi notez ce trebuie să mănânc. În ultima vreme pozez tot ceea ce mănânc. Cam așa arată micul dejun de luni dimineață: adică doi castraveți, două ouă fierte și trei felii de prosciutto. Sunt trei mese principale și trei gustări, este un program care se cheamă „Revolution'. Sală și mâncare. Pe săptămână mă duc la sală de două ori minim și de trei ori maxim. Și fac în fiecare dimineață acasă, am o salteluță și acolo cu conștiinciozitate îmi fac exercițiile. La sala este program, avem antrenor și stai o oră,' a mărturisit Alex Dima, în exclusivitate pentru Revista Avantaje.

Datorită pasiunii pe care o are pentru meseria sa, dar și pentru faptul că reușește să își facă timp și pentru a avea grijă de sănătatea lui, Alex Dima ar putea fi oricând un exemplu pentru mulți oameni, și nu doar pentru jurnaliști.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Alex Dima, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Captură video, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Revista Avantaje și-a desemnat câştigătoarele celei de-a XIX-a ediţii a premiilor Femeia Anului 2016

Laureatele 'Femeia anului'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete