Dramă în familia vestitei Lora. Artista a făcut tristul anunț

Dramă în familia vestitei Lora. Artista a făcut tristul anunț

'Există suferințe în fața cărora iubirea privește neputincioasă. Poate fi doar un martor. O perioadă va prelua casa mea de discuri accesul la conturile mele. Gândurile voastre bune să se îndrepte către familia mea.', a transmis Lora fără să dea alte detalii despre motivul acestei suferinţe. Acesta este mesajul pe care îl scria artista acum câteva zile pe social media, atunci când anunța faptul că o să lipsească o perioadă din social media.

Din informațiile primite de la apropiații artistei, se pare că mama acesteia se luptă cu o recidivă a bolii cumplite de care a fost diagnosticată acum mai bine de 5 ani. „Mamei mele i-a fost tăiat sânul! I s-a făcut o operație de mastectomie totală la sânul stâng. Exista posibilitatea aceasta și era oarecum pregătită pentru ea. Pentru mine a fost cumplit, dar trebuia să mă țin tare în fața ei.

Am fost ajutată de un psiholog ca să depășesc momentul și am primit suport moral pe parcursul celor trei ore în care mama s-a aflat în sala de operații. Cei din spital m-au văzut plângând și au trimis un medic psiholog care să stea de vorba cu mine. Am simțit un val de afecțiune din partea tuturor, a medicilor, a personalului. Oamenilor din țară îmi trimiteau mesaje de încurajare și se rugau pentru noi', a declarat Lora în 2014.

Altfel… Teama că ar putea avea cancer a trăit-o și Lora când, la 30 de ani, a fost suspectă de această boală cumplită. „Toţi avem în viață perioade în care simţim că nu mai putem şi nu ştim încotro s-o apucăm. În aceste momente e bine să avem lângă noi oameni de încredere, care ne dau energie şi putere.

A existat un astfel de moment şi pentru mine, unul de cumpănă, când credeam că problemele mele de sănătate sunt mult mai grave decât au fost, de fapt. Atunci am cunoscut-o pe Eva Pavel, o profesionistă, un om cu suflet uriaş, care a rezonat imediat cu nevoile mele şi nu a ezitat să mă ajute să găsesc cele mai bune soluţii.

Împreună am analizat toate opţiunile de tratament şi am ales varianta care mi s-a potrivit. Atunci am conştientizat cât de important e omul de legătură dintre pacient şi doctor, omul care, practic, preia totul pentru ca tu să fii bine, liniştit, să ai mintea limpede şi să te poți concentra pe sănătatea ta.

Acum sunt bine, iar acest lucru i se datorează şi Evei', conchidea Lora atunci. Din fericire pentru ea analizele nu au confirmat supoziția de cancer care plana asupra artistei.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete