Tatăl lui Meghan Markle, critici dure la adresa ducesei de Sussex: “Dă cu piciorul la tot, aparent pentru bani”

Tatăl lui Meghan Markle, critici dure la adresa ducesei de Sussex

Este cunoscut faptul că Meghan Markle nu are o relație foarte bună cu tatăl ei, iar acum, în mijlocul tensiunilor apărute după ce ducii de Sussex au cerut să devină independenți, Thomas Markle a reacționat. A criticat-o dur pe ducesa de Sussex.

În timp ce unele persoane au înțeles dorința ducilor de Sussex de a duce o viață liniștită, departe de rigorile impuse de familia regală britanică, altele i-au criticat dur pe cei doi, considerând că gestul lor este o jignire la adresa reginei și a familiei regale. Printre persoanele care s-au declarat dezamăgite de felul în care au acționat cei doi se numără și tatăl ducesei, Thomas Markle.

Tatăl lui Meghan Markle, critici dure la adresa ducesei de Sussex: “Dă cu piciorul la tot, aparent pentru bani”

Nu este pentru prima oară când Thomas Markle își critică fiica în public. Dacă în urmă cu ceva timp își dorea să reia legătura cu ea și cu noua familie a acesteia, acum, tatăl ducesei a acuzat-o că renunță la familia regală britanică pentru bani. Thomas Markle a făcut comentarii acide pe marginea scandalului iscat de ducii de Sussex, criticile sale îndreptându-se în special către Meghan Markle.

“Este dezamăgitor, ajunsese să trăiască visul oricărei fete. Fiecare fată vrea să devină o prințesă, ea asta a făcut. Acum dă cu piciorul la tot, aparent pentru bani. Aparent, trei milioane de dolari și o casă cu 26 de camere nu le este de ajuns. Este stânjenitor pentru mine. Când s-au căsătorit, și-au luat o obligație. Obligația de a fi parte a Familiei Regale, de a reprezenta Familia Regală, ar fi o prostie să nu facă asta. E una dintre cele mai mărețe și mai longevive instituții din lume, iar ei o distrug, o banalizează, o fac să pară ponosită, o transformă într-un Walmart cu o coroană. Este ridicol. Nu ar trebui să facă asta.”, a spus Thomas Markle, tatăl lui Meghan Markle, într-un interviu, potrivit digi24.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle, prințul Harry și Thomas Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Prințul Harry și Meghan Markle își pierd titlurile regale! Ce vor fi obligați să facă cei doi?

Ce spune Magda Vasiliu despre Meghan Markle: Nu este o frumusețe clasică, dar…'

Prima fotografie cu chipul băiețelului Simonei Gherghe. Vlad este superb!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete