(P) O vară de poveste în Delta Dunării

Gulliver Delta Resort 3* te surprinde cu o ofertă specială la vacanțele Delta pentru toți, în care sunt incluse 3 sau 4 nopți de cazare cu mese tip bufet (din care nu lipsesc preparatele din pește), transport autocar și transfer barcă Murighiol-Uzlina-Murighiol, la tarife ce pornesc de la numai 549 lei/persoană!

Oferta Ultra Last Minute este valabilă pentru plecările din 24.06; 28.06 și 01.07; 05.07, iar sejurul poate fi achitat acum și cu tichete de vacanță!

Experiențe de vacanță memorabile la Gulliver Delta Resort 3*

Cadrul natural uimitor în care este amplasat Gulliver Delta Resort 3*, la confluența dintre canalul Uzlina și brațul Sf. Gheorghe, face ca experiența în Delta Dunării să fie una de neuitat. În plus, facilitățile excelente atât la cazare, cât și de masa în funcție de programul ales (demipensiune/pensiune completă/all inclusive), promit momente memorabile, pentru întreaga familie.

Gulliver Delta Resort 3* se află la Uzlina, la numai câteva minute distanță de Murighiol și ocupă o suprafață de până la 10.000 metri pătrați, într-o oază luxuriantă. De altfel, ai acces gratuit la piscina încăpătoare, ce îți oferă o priveliște uimitoare asupra unui colț de natură idilic, în care se împleticesc salciile, iar pontoanele sunt ideale pentru pescuit. Copiii se vor bucura la locul de joacă special amenajat cu tobogane, trambulină, leagăne și căsuțe colorate.

Delta Dunării, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO încă din anul 1991, te așteaptă să petreci un sejur de poveste într-un adevărat colț de rai. Flora și fauna Deltei, caracterizate prin mii se specii de plante, arbuști și flori multicolore, precum și sute de specii de păsări și pești, fac din aceste locuri un paradis natural uimitor.

Excursii cu barca și microbuzul în descoperirea paradisului

Cei mai pasionați dintre iubitorii de natură se pot încumeta la sesiuni interesante de birdwatching sau pot porni pe canalele mozaicate, pentru a observa vegetația luxuriantă și lacurile pline de nuferi.

Alte locuri pe care merită să le descoperi în Deltă, sunt plajele sălbatice de la Sulina și Sfantu Gheorghe acolo unde Dunărea se îmbrățișează cu Marea Neagră, singurele păduri de nisip din țară – Letea și Caraorman sau Dobrogea de Nord. Cea din urmă poate fi explorată în excursii opționale cu microbuzul spre bijuteriile istorice și religioase: Martirionul de la Niculițel (monument unic în lume pentru că aici au fost descoperite moaștele a trei martiri creștini), cetățile Istria și Enisala sau cele trei Mănăstiri Cocoș, Celic Dere și Saon.

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Ultra Last Minute Delta pentru toți – Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

*Sejur 4 zile – tarife de la 549 lei/persoana – demipensiune si de la 649 lei/persoana – pensiune completa. *Tarife speciale valabile pentru plecarile din 28.06 si 05.07!

*Sejur 5 zile – tarife de la 599 lei/persoana – demipensiune si de la 699 lei/persoana – pensiune completa. *Tarife speciale valabile pentru plecarile din 24.06 si 01.07!

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completa), transport autocar din București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscină, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, activități recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro . Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber