O sansa pentru copiii strazii din Oradea

 

 

Este si cazul Serviciului International de Salvare a Copiilor Organizatia din Romania, institutie care deruleaza activitati in beneficiul copiilor, in special al celor aflati in dificultate. Organizatia a implementat cu succes un program pentru salvarea copiilor strazii si a celor care traiesc in conditii defavorabile in Oradea.

Prin intermediul serviciului stradal, copiii aflati in strada sunt contactati, monitorizati si reintegrati, beneficiind, totodata, de masuri de protectie speciale, dar si de serviciile necesare.

In incercarea de reducere a numarului de copii ai strazi si a incidentei delincventei juvenile in societate, Serviciul International de Salvare a Copiilor a contribuit la solutionarea a sute de cazuri pana in prezent.

Toate acestea au fost posibile cu sprijinul OTP Bank Romania, institutie implicata responsabil in demersuri sociale menite a ajuta categoriile defavorizare. Copiii reprezinta una dintre categoriile asupra carora banca se apleaca constant in eforturile sale de a construi o lume mai buna.

In acest an, OTP Bank Romania deruleaza campania nationala de responsabilitate sociala, „Dreptul de a Citi”, care are ca principal obiectiv dotarea scolilor defavorizate din mediul rural cu peste 10.000 de carti si mobilierul aferent stocarii acestora.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri