Mihai Mitoșeru, noi detalii despre despărțirea de Noemi: „E greu să fii singur”

Prezentatorul de televiziune Mihai Mitoșeru (44 de ani) și soția lui, Noemi (32 de ani), au decis să se separe după 13 ani de relație, dintre care patru au fost de mariaj. Au trecut prin bune și rele, dar acum sunt hotărâți să dea o șansă fericirii și separat.

În platoul emisiunii Teo Show, difuzată de Kanal D, Mihai Mitoșeru a vorbit deschis despre motivele care au dus la ruptura dintre cei doi.

Mihai Mitoșeru, noi detalii despre despărțirea de Noemi: „E greu să fii singur”

„Eram foarte coleric. Mă enervam, dar aveam și motive pentru că ea era foarte rece. Într-o noapte ne-am certat foarte tare, a plecat la mama ei și a zis să ne despărțim.

Mie îmi e mai greu că am rămas singur într-o casă mare și e greu să fii singur. Ea s-a bucurat ca un copil că nu mai spală vasele și nu mai face de mâncare.

Deși niciodată nu am pus-o să facă asta! Ea are impresia că dacă ne-am despărțit e mai liniștită.

E greu să fii singur. Au trecut patru luni de zile și am acceptat situația. Am sunat-o și am întrebat-o ce facem.

Mi-a zis că este liniștită așa și să lăsăm lucrurile așa. Am încercat. Eu am înțeles unde am greșit.

„Am greșit enorm. Chiar dacă nu o să mai fim împreună, am înțeles unde am greșit”

Eu țipam, înjuram. Nu trebuia să fac atât de urât. Am greșit enorm. Chiar dacă nu o să mai fim împreună, am înțeles unde am greșit.

Încă ne iubim, dar suntem orgolioși. În momentul acesta, nu mai putem să fim împreună. Multe cupluri trăiesc din obișnuință.

Nu ne-am plictisit împreună. Și meseria ei a cam distrus relația asta. Eu veneam obosit și când aveam timp liber, voiam să îl petrec cu ea.

Făceam tot posibilul să fim împreună. Nu putem să ne împăcăm și să trăim ca în ultimul an. Ne era mai bine în perioada când nu eram căsătoriți.

Eram fericit că o făceam pe ea fericită!”, a spus Mihai Mitoșeru, în lacrimi, la Kanal D, potrivit publicație VIVA!, citată de Libertatea.

Foto: Facebook

Citește și:

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica celebrei actrițe Uma Thurman! Îi seamănă leit!

Adela Popescu și Radu Vâlcan au o nouă locuință de la începutul anului acesta, dar nu au reușit să se mute încă în ea! Care este motivul?

Andreea Bănică și-a pierdut ambii părinți când avea doar 23 de ani. Mesajul îndurerat al artistei: „Mă doare că nu și-au cunoscut nepoțeii’

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete