Actrița Catherine Deneuve, recuperare lentă după accidentul vascular suferit

Celebra actriţă de origine franceză Catherine Deneuve (76 de ani) va avea o recuperare lentă şi dificilă după ce, pe 6 noiembrie, a suferit un accident vascular ischemic şi a fost internată de urgenţă, relatează online ziarul spaniol ABC, citat de Agerpres.

Catherine Deneuve a suferit accidentul cerebral în timpul filmărilor noului său lungmetraj regizat de Emmanuelle Bercot.

Recuperarea va fi însă una dificilă din cauza regimului de viaţă nesănătos dus de actriţă, de consumul excesiv de alcool, de tutun şi de creşterea în greutate.

Actrița Catherine Deneuve, recuperare lentă după accidentul vascular suferit

Potrivit familiei sale, Deneuve mănâncă, bea şi se odihneşte acum în mod corespunzător, însă recuperarea va dura.

Mai mult decât atât, actrița este posibil să nu-și poată relua filmările în perioada imediat următoare.

După ce va fi externată, Catherine va trebui, în primul rând, să ţină o cură de slăbire, să renunţe la tutun și la consumul de alcool.

„Creierul său funcţionează bine. Recuperarea îşi continuă cursul, dar mai lent decât era prevăzut.

Nu are niciun deficit locomotor, dar va trebui să respecte un regim de odihnă mai mult sau mai puţin forţat”, a declarat o sursă medicală, citată de Agerpres.

În vârstă de 76 de ani, Catherine Deneuve va trebui astfel să înceapă o nouă viaţă. „Catherine a iubit, a mâncat şi a băut mult, foarte mult, de peste 50 de ani (…)

Dar la vârsta ei excesele până la urmă se plătesc”, a declarat o veche prietenă de-a actriței, potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Excesele şi-au lăsat amprenta și asupra fizicului său. Chiar şi mobilitatea i-a fost afectată, actriţa fiind nevoită să se sprijine tot mai frecvent de braţul cuiva pentru a nu apela la un baston.

Foto: Hepta.ro

Citește și:

Emilia Clarke, constrânsă să filmeze scene nud pentru serialul „Game of Thrones”: „Voi plânge în baie apoi mă voi întoarce și voi filma’

Fiica cea mică a Andreei Bălan, de urgență la spital: „Ce am simțit în secunda aceea n-am simțit niciodată în viața mea’

Fiica modelului Laurette, victima agresiunilor la școală. Serena a rămas fără unul dintre dinții din față. „Serena e traumatizată şi nu vrea să se întoarcă la şcoală’

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete