Soția actorului a pierdut a șasea sarcină. „Aproape mi-am pierdut viața”

Luni seara, 18 octombrie, în timpul noii ediții a show-ului Dansând printre stele, actorul James Van Der Beek (42 de ani) a dezvăluit că soția lui a pierdut sarcina.

James a fost apoi eliminat din competiție cu doar o săptămână înaintea marii finale, asta în ciuda încercării colegei sale Ally Brooke de a-l salva abandonând competiția.

Într-un videoclip publicat pe Instagram, Kimberly (37 de ani), soția actorului, le-a mulțumit urmăritorilor lor pentru mesajele de susținere și a oferit mai multe detalii referitoare la cele întâmplate.

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele pline de iubire”, așa a început mesajul lui Kimberly.

Soția actorului James Van Der Beek a pierdut a șasea sarcină. „Aproape mi-am pierdut viața”

„Nici nu știu cum aș putea răspunde tuturor, de aceea vă transmit aici. În 48 de ore ne-am pierdut copilul, un băiețel apropo, iar eu aproape mi-am pierdut viața.

Este o poveste care nu v-a fost împărtășită. La un moment dat voi oferi detaliile celor întâmplate la Urgențe.”

„James a fost eliminat din competiția Dansând printre stele. Sunt destul de șocată.

Este important să notăm că Ally, care este o dansatoare talentată și pe care o iubim ca pe un membru de-al familiei noastre, a încercat să renunțe la competiție în favoarea lui James. Este un mic înger.”

„Dar da, nu sunt pregătită să spun mai multe despre toate cele petrecute. La un moment dat o voi face.”

James și Kimberly au trei fiice și un fiu, Gwendolyn (16 luni), Emilia (3 ani și jumătate), Annabel Leah (5 ani și jumătate), Olivia (9 ani) și Joshua (7 ani și jumătate).

„Eu și soția mea Kimberly am trecut prin cel mai mare coșmar al unei familii aflate în așteptarea unui copil.

Am pierdut copilul. Micul suflet pe care-l așteptam cu brațele deschise a luat o scurtătură către orice se află dincolo de viață.

Niciodată nu știi când se întâmplă aceste lucruri, asta le spun copiilor mei. Tot ceea ce știi este că te apropie mai mult, te deschide, îți deschide inima, îți adâncește aprecierea față de ce ai”, a mărturisit actorul.

„Te face mai uman.” Nu a fost prima sarcină pierdută de Kimberly, însă, spre deosebire de data sau dățile anterioare, de această dată sarcina era foarte avansată.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Bănică și-a pierdut ambii părinți când avea doar 23 de ani. Mesajul îndurerat al artistei: „Mă doare că nu și-au cunoscut nepoțeii’

Selena Gomez a fost criticată pentru că s-a îngrășat, iar acum a explicat totul. Ce s-a întâmplat cu silueta ei?

Acum este o actriță de succes, dar Angelina Jolie își dorea să devină director al unei case funerare! Care este motivul din spatele acestei decizii?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete